Nexus/Pixel 系列討論區(7) 齊齊換Pixel 2

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
上左8.1
Quick settings d icon靚左
d 角冇咁尖
巴打細心留意下
上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

pixel1?
電量點
Pixel 2 今晚就返去刷KERNEL

有咁既需要咩
上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

pixel1?
電量點

[img][/img]

有咁既需要咩

玩Android就咩都玩下
上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

pixel1?
電量點

[img][/img]

上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

pixel1?
電量點

[img][/img]

up 唔到電量圖
94%
仲有18個鐘
上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

有無圖
上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

pixel1?
電量點

[img][/img]

up 唔到電量圖
94%
仲有18個鐘

我pixel 1升左8.1, 都勉強有3 小時SOT, 細機黎講算合格

舊電早幾日用Accubattary 睇過仲有89%剩
上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

pixel1?
電量點

[img][/img]

up 唔到電量圖
94%
仲有18個鐘

我pixel 1升左8.1, 都勉強有3 小時SOT, 細機黎講算合格

上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

pixel1?
電量點

[img][/img]

up 唔到電量圖
94%
仲有18個鐘

pixel 1又係2700mha ,pixel 1又係2700mha,點解pixel 2 sot可以5~7 hrs,835慳電好多?
上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

pixel1?
電量點

[img][/img]

up 唔到電量圖
94%
仲有18個鐘

wifi下話?

我仲係用緊幾年高登仔手機台SOT標準喎, 全程DATA唔用Wifi, 用足全日
上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

pixel1?
電量點

[img][/img]

up 唔到電量圖
94%
仲有18個鐘

pixel 1又係2700mha ,pixel 1又係2700mha,點解pixel 2 sot可以5~7 hrs,835慳電好多?

係.
上左8.1
d 角冇咁尖
巴打細心留意下

pixel1?
電量點

[img][/img]

up 唔到電量圖
94%
仲有18個鐘

因為s835 真係慳電好多

pixel1?
電量點

[img][/img]

up 唔到電量圖
94%
仲有18個鐘

因為s835 真係慳電好多

10nm
下星期去美國買機有咩要注意?

係reddit見話上左8.1啲電去快左好多, 有冇用家講一講快成點同仲可以用幾耐?
屌啱啱用用下whatsapp打字越嚟越lag跟住成部機freeze咗要強制重開
嚇撚到我差啲心臟病發,前5x用家受唔起呢啲打擊
希望係關天氣太凍事啦
利申pixel2細機
屌啱啱用用下whatsapp打字越嚟越lag跟住成部機freeze咗要強制重開
希望係關天氣太凍事啦
利申pixel2細機

咩打字apps?
下星期去美國買機有咩要注意?

係reddit見話上左8.1啲電去快左好多, 有冇用家講一講快成點同仲可以用幾耐?

Pixel 2 用家,一買就升咗8.1 SOT大概4.5個鐘左右 我自己夠用,而且公司可以叉電

有咁既需要咩

以前會玩,依家已經無興趣了
希望係關天氣太凍事啦
利申pixel2細機

咩打字apps?

google廣東話

有咁既需要咩

自己部s7 都有刷kernel

有咁既需要咩

自己部s7 都有刷kernel

s7 刷梗係正常, 但呢部pixel 黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞