Nexus/Pixel 系列討論區(7) 齊齊換Pixel 2

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
老老柒柒, 我覺得HTC個條好好多,音場又闊啲,人聲又前啲

htc個條有DAC

Pixel 個條都有, 但唔知用邊粒

有冇lg v30 dac咁勁?

htc個條有DAC

Pixel 個條都有, 但唔知用邊粒

有冇lg v30 dac咁勁?

未試過v30
原來深之都間 樺峯數碼都係賣緊5300
利申:非打手
想搵隻daydream 果陣睇到

宏基對面麻

陣間落去睇下有冇現貨先

htc個條有DAC

USB c to 3.5mm 咪digital to analog
條條都有架

htc個條有DAC

USB c to 3.5mm 咪digital to analog
條條都有架

小米 樂視個條冇

htc個條有DAC

條條都有架

小米 樂視個條冇

Google送果條有冇hifi audio?

htc個條有DAC

條條都有架

小米 樂視個條冇

小金貼?

htc個條有DAC

條條都有架

小米 樂視個條冇

用CDLA 咪唔同
大部分用緊正常 standard 條dongle 咪dac

htc個條有DAC

條條都有架

小米 樂視個條冇

用CDLA 咪唔同
大部分用緊正常 standard 條dongle 咪dac

唉 想試razer個條 但好貴

宏基對面麻

陣間落去睇下有冇現貨先

而家google store 唔係有google 喇叭送咩?

宏基對面麻

陣間落去睇下有冇現貨先

而家google store 唔係有google 喇叭送咩?

你當係喇叭都得既

宏基對面麻

陣間落去睇下有冇現貨先

你當係喇叭都得既

間間鋪都無daydream 現貨
尋晚2xl到手,實際試完now playing後發覺好多歌都無反應有啲失望

同埋3.5mm轉type c條線
3.5mm個窿好鬆

會唔會係你未插實咋

有冇巴打個跟機type c 轉3.5MM 時得時唔得? 我而家用轉頭要開一開個google music 仲要就一就個3.5MM 插頭先個耳筒先出到聲....

用spotify一切正常
有無試過係咪條耳機線壞左

就係試過個耳筒咩機都正常係插落個轉頭度先唔得, 但郁下位又得喎, 奇怪...

宏基對面麻

陣間落去睇下有冇現貨先

你當係喇叭都得既

係香港買又比人賺左隻喇叭
自己訂化算d..
啱啱收到rhino shield 張貼,係3d 黎, 未痴,食完飯先痴。
但張張貼係燈光下睇可以見到玻璃果 part有網點, 似乎唔係中間有痴力果啲黎,陣間痴果陣再confirm ...

原本想影側邊個孤度比大家睇下,但條邊無想象中咁彎,好難影,唯有打側少少咁影,反光果part 就係有孤度果part 黎。。。

啱啱痴完,中間真係無痴力既,而且因為四線邊都係彎既,有少少難度位,我起左兩次張貼先度啱位。。。。
以24蚊美金黎講,如果四條邊膠都係流流地既話,我真係有少少失望,希望佢係高痴力果啲黎。。。

等你過幾日再report
不過就咁睇唔覺得同其他有咩分別

如果係咁過一兩日上面sensor嗰個位應該會入塵

rhino shield 講明 Not Edge to Edge, 擺明同淘寶個隻一樣

咁佢又無淘寶果隻會出彩虹蚊咁抵死既

遲下你就知

我屌,啱啱打斜部機望左一望,張貼真係有彩虹紋。。。
尋晚2xl到手,實際試完now playing後發覺好多歌都無反應有啲失望

3.5mm個窿好鬆

會唔會係你未插實咋

有冇巴打個跟機type c 轉3.5MM 時得時唔得? 我而家用轉頭要開一開個google music 仲要就一就個3.5MM 插頭先個耳筒先出到聲....

就係試過個耳筒咩機都正常係插落個轉頭度先唔得, 但郁下位又得喎, 奇怪...

插住條線影一影個插頭位黎睇下
樓主pixel 2 mon貼係咪係Google store買?

啱啱痴完,中間真係無痴力既,而且因為四線邊都係彎既,有少少難度位,我起左兩次張貼先度啱位。。。。
以24蚊美金黎講,如果四條邊膠都係流流地既話,我真係有少少失望,希望佢係高痴力果啲黎。。。

rhino shield 講明 Not Edge to Edge, 擺明同淘寶個隻一樣

遲下你就知

htc個條有DAC

條條都有架

小米 樂視個條冇

小金貼?

上圖係高通出既...

3.5mm個窿好鬆

會唔會係你未插實咋

插住條線影一影個插頭位黎睇下

好! 晏啲影~~

遲下你就知

開始入塵未
pixel 2唔用mon貼有冇問題?

會花.

會花.

不過我都照裸機
有無巴打係GOOGLE US STORE買過再集運返香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞