Nexus/Pixel 系列討論區(7) 齊齊換Pixel 2

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
buyandship 有d慢 部機o係美國倉3日都仲pending緊
buyandship 有d慢 部機o係美國倉3日都仲pending緊

b&s算快㗎喇,比你見識下咩叫慢

b&s算快㗎喇,比你見識下咩叫慢

bns要等幾多日?

b&s算快㗎喇,畀你見識下咩叫慢

bns要等幾多日?

我見呢間要咁耐所以運home mini嗰陣就轉咗b&s
google 24號運到去b&s個倉我29號就收到email攞得

bns要等幾多日?

google 24號運到去b&s個倉我29號就收到email攞得

等多陣啦 black friday 佢地好多貨收

bns要等幾多日?

等多陣啦 black friday 佢地好多貨收

明白 我耐心等下
話說今朝收到8.1 ota,有冇人仲未收到?

我仲未收到!

我仲未收到!

未喎!!!!
845 ai勁d定係pixel 2 ai晶片勁d?

我仲未收到!

未喎!!!!

未有

我仲未收到!

未喎!!!!

未有

我都未

我仲未收到!

未喎!!!!

未有

我都未

琴晚3點開始收到
845 ai勁d定係pixel 2 ai晶片勁d?

845+Pixel Visual Core
home mini到了
唔知點解SET極都SET唔到連AN TV
最簡單開關都唔得
有冇地方有真機睇
想比較下大同細機
細機個額頭同下巴都好大
up左8.1之後著mon嘅反應慢左半秒,有冇人都係咁 我用緊Pixel 2 xl
今日到手2xl
開心使用中
你哋display color揀咩mode?
up左8.1之後著mon嘅反應慢左半秒,有冇人都係咁 我用緊Pixel 2 xl

reddit有好多人都係咁,唔通唔升好過升?

reddit有好多人都係咁,唔通唔升好過升?

我又唔太覺
你哋display color揀咩mode?

saturated
如果pixel個機背唔係咁柒既話應該出左

Pixel 第一代就柒, 二代好L型尤其黑白 , 起碼一眼見就認到, 同其它機唔同樣先。
Pixel 我覺得同以前SE T610 背面差唔多設計。

二代真心好型, 商務FEEL好重

其實我覺得好似S8, 成日係街見到都分唔到

下...... S8成塊M巾咁都分唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞