Nexus/Pixel 系列討論區(7) 齊齊換Pixel 2

1001 回覆
19 Like 2 Dislike

以前會玩,依家已經無興趣了

自己部s7 都有刷kernel

s7 刷梗係正常, 但呢部pixel 黎

就係Pixel 先多野玩
BTW, Android 有無好中文keyboard推薦,我好唔慣佢個選字無得拉來拉去

一直用緊simplified cangjie keyboard

介面舊到用唔落手

吓?
唔係睇好唔好用而係淨睇介面樣架咩
不過我自己係無乜所謂嘅

唔係呢,佢介面仲係Android 4.0既樣,resolution都係
各位ching知唔知邊到有英水賣?
各位ching知唔知邊到有英水賣?

三禾好似有
希望佢聖誕/過年會再減價
雖然依家個價都唔錯.....

Btw想問下係手機舖買英水會唔會中伏?

自己上google store買美水啦

水貨就可能會中伏 仲要換貨好q麻煩

水貨就可能會中伏 仲要換貨好q麻煩

哪有行貨
岩岩PIXEL升左8.1, 想問下桌面下面條GOOGLE SEARCH BAR係咪冇得移走?? 個人覺得好唔靚
岩岩PIXEL升左8.1, 想問下桌面下面條GOOGLE SEARCH BAR係咪冇得移走?? 個人覺得好唔靚

巴打講緊電量點
我都覺得條bar好唔靚 未升

巴打講緊電量點

岩岩係公司用wifi up, 未認真試
多左個search 字係度

我冇喎

個google update 左未

play store冇嘢可以update喇

我仲慘

巴打講緊電量點

岩岩係公司用wifi up, 未認真試

感覺呢

我冇喎

我仲慘

哇屌

我冇喎

我仲慘

哇屌

我冇喎

我仲慘

Pixel 2 無呢句喎
機已用

等緊gboard中文
機已用

等緊gboard中文

你覺得會有

8.0,pixel 1,全程LTE

自己部s7 都有刷kernel

s7 刷梗係正常, 但呢部pixel 黎

就係Pixel 先多野玩
BTW, Android 有無好中文keyboard推薦,我好唔慣佢個選字無得拉來拉去

一直用緊simplified cangjie keyboard

介面舊到用唔落手

吓?
唔係睇好唔好用而係淨睇介面樣架咩
不過我自己係無乜所謂嘅

唔係呢,佢介面仲係Android 4.0既樣,resolution都係

但真係好好用

我冇喎

我仲慘

Pixel 2 無呢句喎

pixel 1

screen on time近4個鐘
如果8.1得3個鐘
機已用

等緊gboard中文

你覺得會有

下載返舊版本既gboard 就有

我冇喎

機已用

等緊gboard中文

你覺得會有

下載返舊版本既gboard 就有

有無apk

我冇喎

nobody
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞