Nexus/Pixel 系列討論區(7) 齊齊換Pixel 2

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
有無巴打係GOOGLE US STORE買過再集運返香港

大把
pixel 2唔用mon貼有冇問題?

會花.

不過我都照裸機

部部機痴mon貼都可以無問題
不如你答我有邊部機唔貼mon 貼一定無問題
Nexus5 同pixel 2都係5寸 but pixel 2個screen拉長左,窄左
樓主pixel 2 mon貼係咪係Google store買?

Google store 嗰張應該都係淘寶一樣,中間唔 黐。

https://www.powersupportintl.com/3d-tempered-glass-for-pixel-2-xl/#reviews
有冇pixel用家換過電
見出面冇得買,唔知淘寶個d信唔信得過
我見舊電同人地teardown個舊唔一樣

用左幾耐?咁快打柴 我1年, 但後備機

我未打柴,但舊電得返8x%
想問定

我仲有98%
樓主pixel 2 mon貼係咪係Google store買?

Google store 嗰張應該都係淘寶一樣,中間唔 黐。

https://www.powersupportintl.com/3d-tempered-glass-for-pixel-2-xl/#reviews

power support 呢個價真係貴到比唔比唔落手
細機最平係579usd?

大把

想放note 8, 用返pixel 2xl

大把

有無巴打接,仲好靚仔, 有套有貼

大把

當初買note 8 做乜

大把

當初買note 8 做乜

諗住三星會爭口氣
部機終於到手
但個部機個顏色好似有啲怪
你哋顏色個到係揀強化定係飽和?
強化個色又好似好淡
飽和又好似太鮮色
有無巴打會訂pixel 呀

我都想訂 但是無credit card

諗緊集運同保養問題
有冇巴打知香港邊度有pixel 2 xl既fabric case賣? 因為唔想特登又us訂
[quote]有無巴打會訂pixel 呀

諗緊集運同保養問題[/quote

巴打想訂通知聲呀,我都想入

其實水貨都係5千3左右
原來深之都間 樺峯數碼都係賣緊5300
利申:非打手
想搵隻daydream 果陣睇到

宏基對面麻

陣間落去睇下有冇現貨先

幾大容量?128gb唔知幾錢呢
有冇pixel用家換過電
見出面冇得買,唔知淘寶個d信唔信得過
我見舊電同人地teardown個舊唔一樣

用左幾耐?咁快打柴 我1年, 但後備機

我未打柴,但舊電得返8x%
想問定

我仲有98%

7x %

我黎緊會買,巴打係咪想join?

https://t.me/vinctw23

黎緊呢幾日買
有冇巴打知邊度有daydream買
有冇巴打知邊度有daydream買

買來睇vr av?
有冇人覺得pixel2 機身好似長左d?
有冇人覺得pixel2 機身好似長左d?

係長左啲啲 我上面有圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞