Nexus/Pixel 系列討論區(7) 齊齊換Pixel 2

1001 回覆
19 Like 2 Dislike

頂列收工去買二手電話

我有多舊N5既電, 有冇興趣要左佢

唔洗啦, 晏D 應該會去買機

我諗都係D android one 既機

香港android one 機好似得A1

相熟鋪頭有部二手Nexus 6, 點睇

而加買Nexus 6?真心?

6P都話
Nexus 6真係玩死自己

我唔識
想問下N6有問題

2014年機嚟喎
你係買二手都唔好買咁舊啦

頂列收工去買二手電話

唔洗啦, 晏D 應該會去買機

我諗都係D android one 既機

香港android one 機好似得A1

相熟鋪頭有部二手Nexus 6, 點睇

而加買Nexus 6?真心?

6P都話
Nexus 6真係玩死自己

我唔識
想問下N6有問題

買n6太舊啦 不如買部依家既中階啦
如果真係冇咩budget又想玩pure Android
可以試下小米
可以試下小米

Sony
可以試下小米

Sony

買部小米a1都好過Nexus 6啦
玩左成日 好撚正
玩左成日 好撚正

有咩功能玩?
玩左成日 好撚正

用緊pixel xl,好想知有咩大分別
玩左成日 好撚正

用緊pixel xl,好想知有咩大分別

重點:快,大Mon,色靚, stereo speaker
nice to have::now playing,live wallpaper
有smart嘅感覺
可以試下小米

Sony

係咪冇nfc
可以試下小米

Sony

係咪冇nfc

A1冇nfc
可以試下小米

Sony

係咪冇nfc

A1冇nfc

唉 到底點買好

有冇二手pixel
可以試下小米

Sony

係咪冇nfc

A1冇nfc

唉 到底點買好

有冇二手pixel

Pixel嘅話買一手啦
可以試下小米

Sony

係咪冇nfc

A1冇nfc

唉 到底點買好

有冇二手pixel

咁水貨moto g4 android ONE 版囉
岩岩入左部pixel 1
想問下部機個厚度係唔係上厚下薄

差唔是好多錢去買1代

2手咋 備用機 但想轉佢用主機

巴打買幾錢?

肥花 $2400 128GB 暫時用左幾日冇咩問題

2400平WO, XL既話~ 用咩輸入法?downlaod 第3方速成輸入

我就覺得平得太過份囉。。。
有冇人用唔到支那寶
有冇人用唔到支那寶

咪撚用
岩岩入左部pixel 1
想問下部機個厚度係唔係上厚下薄

差唔是好多錢去買1代

巴打買幾錢?

2400平WO, XL既話~ 用咩輸入法?downlaod 第3方速成輸入

我都驚驚地 但冇咩問題 細機黎
有冇人用唔到支那寶

咪撚用

拎黎刷分

差唔是好多錢去買1代

巴打買幾錢?

有冇link? 齊盒配件
我部5x終於出現bootloop
拎番部5 出黎頂住先

部5 d電點頂

頂列收工去買二手電話

最後搵唔到心水 巴打 舊電開個價黎
我部5x終於出現bootloop
拎番部5 出黎頂住先

部5 d電點頂

頂列收工去買二手電話

最後搵唔到心水 巴打 舊電開個價黎

$40蚊

巴打買幾錢?

link冇左喇
有盒 兩腳頭 原裝差電器
想問係唔係有d地區要買左半年後先解鎖可以係第2個區用
我買正正係依種機

巴打買幾錢?

link冇左喇
我買正正係依種機

咁解左未

link冇左喇
我買正正係依種機

咁解左未

解左喇 希望唔係鬼機
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞