Nexus/Pixel 系列討論區(7) 齊齊換Pixel 2

1001 回覆
19 Like 2 Dislike

岩岩拆左XL2既黎睇, 中間網點黎既,都唔係全貼合

邊個巴打訂左既,如果未ship請即CUT單,因為同淘寶隻一撚樣

仆街喇。我見Pixel 1 好用。
仲訂左3塊。

ship 緊黎 la, cut 唔到。

唔好意思,害你跌$。

我在淘寶訂的其他 玻璃貼, 一張有網點 一張冇網點, 但係兩張都 中間唔黐嘅....

唔知點解我越睇 power support 嗰張玻璃貼,都係 似淘寶貨

我估只有GOR 嗰張唔係3D全覆蓋 , 先係全張黐。 非網點。

睇黎暫時pixel 2 未有全覆蓋加中間痴住

power support個張究竟出左未,不過都好大機會係同一張

依家睇返佢pixel 全覆蓋中間痴晒個系列叫 Pro, 但Pixel 2個隻叫3D, 原來真係有分別,不過我最唔撚gur係塊垃圾3D賣得貴過Pro版

powersupport 果張pixel 2 有貨, 2 XL 無貨, 但如果連powersupport 果張都唔掂, 咁就得返rhino shield 果張3d玻璃貼了, 不過十二月尾先有貨。 。 。

https://rhinoshield.io/pages/main-page/Google?device=google-pixel-2-xl&category=screen-protector&prod=google-pixel-2-xl-tempered-glass

lm 睇犀牛都係伏

犀牛唔似伏喎。

因為佢寫住: Not Edge to Edge.

反而power support 嗰張,成張淘寶3D中伏貨咁。

intelliglass Pro 版 似係 呢張 :

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=558015651072

咁我訂張Gor 黎試下先。睇下係咪全張有黐力.

gor我試左,唔係全包,會有白邊
無眼睇, intelliGLASS 寄啲野到左,但完全錯撚晒

岩岩拆左XL2既黎睇, 中間網點黎既,都唔係全貼合

邊個巴打訂左既,如果未ship請即CUT單,因為同淘寶隻一撚樣

仲訂左3塊。

唔好意思,害你跌$。

我在淘寶訂的其他 玻璃貼, 一張有網點 一張冇網點, 但係兩張都 中間唔黐嘅....

唔知點解我越睇 power support 嗰張玻璃貼,都係 似淘寶貨

我估只有GOR 嗰張唔係3D全覆蓋 , 先係全張黐。 非網點。

power support個張究竟出左未,不過都好大機會係同一張

依家睇返佢pixel 全覆蓋中間痴晒個系列叫 Pro, 但Pixel 2個隻叫3D, 原來真係有分別,不過我最唔撚gur係塊垃圾3D賣得貴過Pro版

powersupport 果張pixel 2 有貨, 2 XL 無貨, 但如果連powersupport 果張都唔掂, 咁就得返rhino shield 果張3d玻璃貼了, 不過十二月尾先有貨。 。 。

https://rhinoshield.io/pages/main-page/Google?device=google-pixel-2-xl&category=screen-protector&prod=google-pixel-2-xl-tempered-glass

lm 睇犀牛都係伏

犀牛唔似伏喎。

反而power support 嗰張,成張淘寶3D中伏貨咁。

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=558015651072

乜pro 版唔係全覆蓋黎架咩? GOR 唔係全覆蓋喎

仲訂左3塊。

唔好意思,害你跌$。

lm 睇犀牛都係伏

犀牛唔似伏喎。

乜pro 版唔係全覆蓋黎架咩? GOR 唔係全覆蓋喎

sorry 我係指 HD版。
啱啱訂咗Pixel 2
12號先Ship
E家先出pixel1 會唔會不智
想買部影相勁既機
E家先出pixel1 會唔會不智
想買部影相勁既機

相機勁記pixel 2 la
部2 xl 啱啱ship左,早左勁多

我都係,本來話12/4先ship。

啱啱尋日喺Bns申報左,冇買保險。
之前都用BNS買過HTC VR 同貴嘅電腦display card都冇事

本身14號我都ship左

之前都用BNS買過HTC VR 同貴嘅電腦display card都冇事

果20分新會員點扣?

本身14號我都ship左

原本 22-26 都 ship 咗
急不及待想玩玩
用開v10. 屬高用量。一日2粒電都唔夠用(可能用近兩年粒電虧虧地)

就係一路諗緊 v30 vs XL2 vs iphone 8/X.

最需要係映相靚同電唔倒水。 依家去旅行連M43都唔想拎出黎

XL2無保相比下真係蝕少少。

果20分新會員點扣?

件貨到香港之後,佢會通知你揀邊度攞,果時可以用積分,尾數攞件果時比埋。
用開v10. 屬高用量。一日2粒電都唔夠用(可能用近兩年粒電虧虧地)

就係一路諗緊 v30 vs XL2 vs iphone 8/X.

最需要係映相靚同電唔倒水。 依家去旅行連M43都唔想拎出黎

XL2無保相比下真係蝕少少。

有保呀
不過係你喺邊區嘅 google store 買就邊個保啫嘛

果20分新會員點扣?

件貨到香港之後,佢會通知你揀邊度攞,果時可以用積分,尾數攞件果時比埋。

Thanks
我想請問一吓
你地收到PIXEL 2 /XL 後 幾耐先會收到GOOGLE 封redeem mini home 嘅email?

謝謝
我想請問一吓
你地收到PIXEL 2 /XL 後 幾耐先會收到GOOGLE 封redeem mini home 嘅email?

謝謝

4-6WEEKS
琴入攞左部Pixel 2 XL 開心使用中

爸打邊度買?

英國Carphone Warehouse
升左8.1 感覺唔到明顯大分別

邊個部分先 ?

邊個部分先 ?

好多部分都係, 影相未試
Limited-time offer applies to the purchase of a new Pixel 2 or Pixel 2 XL from Google Store in the U.S. starting December 1, 2017 at 12am PT, ending December 15, 2017 at 11:59pm PT while supplies last

而家仲有

邊個部分先 ?

好多部分都係, 影相未試

好似有得用visual core wo
未升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞