尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
[quote]班撚樣愈嬲我就睇得愈開心, 好撚變態

真呀
成班臭 38 癡撚線 最好就搞大啲 咩ig 聯署呀 聯po 啲暗星 又幫下手 然後我再續一擊殺 等佢地 屈服係我淫威底下 !

都唔知嬲乜春, 擺明讚鳩你間學校啦[/ote]
佢地無褲著 , 所以嬲 呀唔係 係無襪著
女權撚真係好撚好笑,幾時幫埋肥矮柒毒窮平反呀?咪撚係到雙重標準啦 有著數就撲出黎咬人,其他就事不關己

你條友殘廢架
咁撚擔心自己友受逼害
咪自己組織男權組織囉
乜撚嘢都要幫你做鳩埋
洗唔撚洗送撚埋你火化呀

唔撚幫你講說話就叫雙重標準
真係笑撚死

下次講野 直接啲啦 細佬
雙重標準 咪雙重標準咯 理撚得你落咩調味料 係炒緊舊屎 就屎 呃唔撚到人! 讀屎片架你?

臭鳩發爛渣
女權撚真係好撚好笑,幾時幫埋肥矮柒毒窮平反呀?咪撚係到雙重標準啦 有著數就撲出黎咬人,其他就事不關己

你條友殘廢架
咁撚擔心自己友受逼害
咪自己組織男權組織囉
乜撚嘢都要幫你做鳩埋
洗唔撚洗送撚埋你火化呀

唔撚幫你講說話就叫雙重標準
真係笑撚死

下次講野 直接啲啦 細佬
雙重標準 咪雙重標準咯 理撚得你落咩調味料 係炒緊舊屎 就屎 呃唔撚到人! 讀屎片架你?

人地唔會認架啦晒尻氣

老屈人又唔認
班撚樣愈嬲我就睇得愈開心, 好撚變態

真呀
成班臭 38 癡撚線 最好就搞大啲 咩ig 聯署呀 聯po 啲暗星 又幫下手 然後我再續一擊殺 等佢地 屈服係我淫威底下 !

睇你個痴線佬陳雲上身咁
淫威 你條柒頭返歸啦
夠竟中大sex secret 淫哋定連登

只許校內生叫雞 屌閪 , 不許外邊人 瞰我裙底
成班臭三八 學埋 老母 三姑六婆啲野 雙重標準
港女底啦 見洋腸跪含道理一樣,
踩到頭啦 巴打們 !笑鳩我地港男呀

#StayStrong !! 港男 #StayStrong
導絕 臭閪 老母雞
夠竟中大sex secret 淫哋定連登

只許校內生叫雞 屌閪 , 不許外邊人 瞰我裙底
成班臭三八 學埋 老母 三姑六婆啲野 雙重標準
港女底啦 見洋腸跪含道理一樣,
踩到頭啦 巴打們 !笑鳩我地港男呀

#StayStrong !! 港男 #StayStrong
導絕 臭閪 老母雞

精神病死返入青山啦
上連登
你知唔知點解人地 唔覆你呀
因為你淨係識成個 八婆咁 鳩屌呀
返落街市睇下同佢地有咩分別啦

無point呀你 癲夠 就講翻單野先啦

喂 點睇呀 ? 有哂打算 聯署 以後著長褲 認定著裙係不雅 定打算 紅毛泥封閪 以後唔含港男鳩 ???
點睇

喂 點睇呀 ? 有哂打算 聯署 以後著長褲 認定著裙係不雅 定打算 紅毛泥封閪 以後唔含港男鳩 ???
點睇

同你呢d仇女柒頭洗撚講道理咩
咬柒你就咬柒你 洗撚擇日
垃鳩圾 臭閪就黎M到 發癲 唷
露哂底 臭閪講兩句就現型
Weak
Weak

臭鳩港男發爛渣
抵你溝唔到女啦
撚狗咁撚 難睇呀
落去 搵看更 解決左佢 今晚好訓啲啦
Weak

臭鳩港男發爛渣
抵你溝唔到女啦

算9數啦你死剩女
呢度有女的屌9你你都一樣無視架啦 臭西

點睇

唔係 好撚威架咩 咁威點解唔咁做,
真acc 發聲明 終生不含港男鳩呀嘛
撚狗咁撚 難睇呀
落去 搵看更 解決左佢 今晚好訓啲啦

駁唔到就碌返入個狗竇到
咪再出黎吠
Weak

臭鳩港男發爛渣
抵你溝唔到女啦

算9數啦你死剩女

你條臭鳩就收皮啦
仇女仇到見名都記得你

點睇

呀#239705你比人飛左姐 唔洗咁激動仇哂所有仔的

點睇

唔係 好撚威架咩 咁威點解唔咁做,
真acc 發聲明 終生不含港男鳩呀嘛

你邊撚個
Weak

臭鳩港男發爛渣
抵你溝唔到女啦

算9數啦你死剩女

你條臭鳩就收皮啦
仇女仇到見名都記得你

我地大撚把女 係唔撚同你班女權修女 道姑 玩 所以你唔知je
有party 都緊係 唔預你 無你份先啦 照下鏡先啦 臭閪 Give me Five
真,比人講幾句就發哂矛

點睇

你係咪叫雞俾姐姐彈鐘所以咁仇女 差唔多有關女人post都見到你不斷吠 如果係 我道歉
Weak

臭鳩港男發爛渣
抵你溝唔到女啦

算9數啦你死剩女

你條臭鳩就收皮啦
仇女仇到見名都記得你

我地大撚把女 係唔撚同你班女權修女 道姑 玩 所以你唔知je
有party 都緊係 唔預你 無你份先啦 照下鏡先啦 臭閪 Give me Five

連登仔話自己大把女
okok 我認輸
隻臭閪下面 發霉 生菇 好臭 隔住mon都聞到
廿年無人掂過 無仔幫佢洗過西 可能自己都唔識洗,
快檢查
知唔知咩叫觀音坐大飛
Weak

臭鳩港男發爛渣
抵你溝唔到女啦

算9數啦你死剩女

你條臭鳩就收皮啦
仇女仇到見名都記得你

連登仔話自己大把女
okok 我認輸

傻西 你以為連登仔 係一個人咩 你呀sir都可能係連登仔炸 細路
隻臭閪下面 發霉 生菇 好臭 隔住mon都聞到
廿年無人掂過 無仔幫佢洗過西 可能自己都唔識洗,
快檢查
知唔知咩叫觀音坐大飛

知唔知 點解 你 溝唔到
馬女 呀 因為 你on9 呀

點睇

你係咪叫雞俾姐姐彈鐘所以咁仇女 差唔多有關女人post都見到你不斷吠 如果係 我道歉

有女朋友叫你老母雞咩
我係仇抵仇個d 眼角高又淨係識圍爐 睇韓劇睇上腦個堆
莫非你係?
比人飛姐 唔洗咁激動的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞