尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike

真係麻撚煩
覺得你靚讚你兩句就色情資訊氾濫
覺得你樣衰笑鳩下你又唔尊重你

你班臭閪玩撚哂啦

乜啲留言係單純佢好靚咁咩

咁你有冇真係比人撲埋黎奶你對腳?
冇既話投咩訴?

咁你咪試下同女同事咁講睇下係咪性騷擾會唔會俾人炒

成件事有無女既比人面對面咁講?無就出番去,好行唔送。 搬龍門都搬好少少啦,係要沖入黎柒

有言論自由之餘都要為自己言論負責
唔贊成以言入罪
但唔代表可以唔負責任咁講啲咁嘔心嘅嘢

把口生係人地到,你管人地咁多做咩,無人迫你去睇同聽。

你落街比人問候貴父母,唔通人地真係走上你屋企問候咩,明知山有虎 偏向虎山行,明知自睇到,自己會唔開心,咪唔好入去睇囉。

如果有巴打面對面影你相,跟蹤你,我都好讚成你去報警,但佢地純粹做下鍵盤戰士,都比你班人文字獄,未免太小題大做了掛
admin講話間學校報左警,入咩罪??

告你打飛機

報警備案都係為左同d中學雞同埋家長交代,差人受唔受理又係另一回事
同日精神彩言論
有厹稱lihkg為討厭區以示不滿

好明顯想乘機食學生妹
好狡猾

成班厹現哂形 以為咁就有女溝到講埋d廢話 點知原來連基本logic都冇
留名睇今晚東張又亂鳩咁報

普遍蠢d 好似係

蠢唔蠢我唔知啦
淨係覺得點解要在意一個小小既post
佢地唔喺名校secret出po講我都唔知嗰個post既存在

我都係 擺連登上臺比全香港男士都J佢地對腳

佢用左自己域名 對於讀it嘅人嚟講易過溝女

告你打飛機

報警備案都係為左同d中學雞同埋家長交代,差人受唔受理又係另一回事

差佬見到個po啲學生妹咁好J
褲都除埋啦
我係以尊重同欣賞嘅角度去睇個post
唔知咁算唔算有罪
同日精神彩言論
有厹稱lihkg為討厭區以示不滿

好明顯想乘機食學生妹
好狡猾

成班厹現哂形 以為咁就有女溝到講埋d廢話 點知原來連基本logic都冇

但又呃到班學生妹
人生贏家
好葡萄
唔知有冇德望嘅同學仔可以係度為你地嘅校友同學發下聲

唔係一味得個望字
加入討論啦

浪費警力

拉哂班廢青黃絲
警察係時候為中央賣命
成件事有無女既比人面對面咁講?無就出番去,好行唔送。 搬龍門都搬好少少啦,係要沖入黎柒

你做乜同個雙重標準既女權撚講道理
係佢眼中 男人就係原罪 係父權法西斯撚 講咩都錯[/quote]

巴打我錯了 發現牛皮燈籠真係點極都唔着。
從頭到尾都奇撚怪,幾時影相見到腳就等如色情
腳又唔係性徴既一部份,人地要J手指甲都j得啦

班學生妹係要將自己標籤自high,吊高黎賣當自已奇貨可車

你係冇無視咗嗰啲又白滑又奶又想丁嗰啲言論?
有人咁同你女友老婆講你會唔會覺得佢變態?
定你冇女

唔好偷換概念啦,人地又唔係對住個女學生面對面講,無人迫佢地上連登,選擇入黎睇既係你,睇完嘈生哂又係你。

佢啲回覆無邏可言

普遍蠢d 好似係

蠢唔蠢我唔知啦

普遍蠢d 好似係

蠢唔蠢我唔知啦

平心而論, 成日係度偷拍人再放上網評頭品足, 真係覺得冇問題?
連登比人歧視真係有原因
收手啦

有幾多相真係連登流出
唔好玩啦

之次咩瘋傳都冇2登份
平心而論, 成日係度偷拍人再放上網評頭品足, 真係覺得冇問題?
連登比人歧視真係有原因
收手啦

有幾多相真係連登流出
唔好玩啦

之次咩瘋傳都冇2登份

網絡孤島
唔知有冇德望嘅同學仔可以係度為你地嘅校友同學發下聲

唔係一味得個望字
加入討論啦

佢哋點會得閒登記同你哋班中資抄登濫交死廢青講嘢吖?

秦同學你好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞