尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
放啲重點影住腳仲要對對腳評頭品足(pun not intended) 又話要丁又話白滑又話要奶又話淫腳又剩根本現實生活咁講一定已構成性騷擾
平時又賴啲女人著得暴露
著校服都畀你班痴漢指指點點
你係家長有個女你會唔會覺得過火?
一句上連登勿認真 個別會員only就可以了咗件事?

妳地班名校傻閪真係睇到我笑出聲
咁撚認真睇留言個下真係高分低能又低eq
讀咁多書把撚咩咪又係出到嚟社會俾同事話條女幾大波又長腳黑絲
唔通到時返母校同校長講我俾社會狗公痴漢指指點點?

我唔係話你1個
我係係到話在座各位傻閪
請你縮返入老母子宮裡
女人係用黎屌既
尊重女性就係插到最入 屌到最深
放啲重點影住腳仲要對對腳評頭品足(pun not intended) 又話要丁又話白滑又話要奶又話淫腳又剩根本現實生活咁講一定已構成性騷擾
平時又賴啲女人著得暴露
著校服都畀你班痴漢指指點點
你係家長有個女你會唔會覺得過火?
一句上連登勿認真 個別會員only就可以了咗件事?

妳地班名校傻閪真係睇到我笑出聲
咁撚認真睇留言個下真係高分低能又低eq
讀咁多書把撚咩咪又係出到嚟社會俾同事話條女幾大波又長腳黑絲
唔通到時返母校同校長講我俾社會狗公痴漢指指點點?

我唔係話你1個
我係係到話在座各位傻閪
請你縮返入老母子宮裡

老闆視姦我, 報警先
女人係用黎屌既

冇錯啦,上帝整夏娃既原因
Hi 同學仔
做完功課未
女人係用黎屌既

德望班豬閪除左比人恥笑辱罵仲有咩用?
人唔笑狗都吠
Respect wamen
真心寄語德望囡囡,大個唔好學埋啲女權分子咁,美其名平權反父權,實質怨天怨地打稻草人想攞特權

個個見到你地咁醜怪冇人會娶你地架

the Big Red
個個見到你地咁醜怪冇人會娶你地架

the Big Red
舊聞唔怕講
你睇吓當年A&F喺香港開舖啲港女反應

一堆港女崇洋=
全部港女崇洋
連登一堆痴漢=
個別會員問題 唔關連登事
好撚柒

收檔啦死港女

你條廢柴港男仲未死啊

港女崇洋出晒名架啦,講中你呀?

又多條廢柴臭鳩
真係麻撚煩
覺得你靚讚你兩句就色情資訊氾濫
覺得你樣衰笑鳩下你又唔尊重你

你班臭閪玩撚哂啦

乜啲留言係單純佢好靚咁咩

你弱鳩智?
真係麻撚煩
覺得你靚讚你兩句就色情資訊氾濫
覺得你樣衰笑鳩下你又唔尊重你

你班臭閪玩撚哂啦

乜啲留言係單純佢好靚咁咩

咁你有冇真係比人撲埋黎奶你對腳?
冇既話投咩訴?

咁你咪試下同女同事咁講睇下係咪性騷擾會唔會俾人炒

成件事有無女既比人面對面咁講?無就出番去,好行唔送。 搬龍門都搬好少少啦,係要沖入黎柒

你做乜同個雙重標準既女權撚講道理
係佢眼中 男人就係原罪 係父權法西斯撚 講咩都錯

連登仔學人講原罪
成班臭鳩扮撚曬受害者好好笑
女人係用黎屌既

港男除左做atm有撚用
肉便器都唔撚到你地做啦
條j咁撚短 食洋腸唔好咩
女人係用黎屌既

港男除左做atm有撚用
肉便器都唔撚到你地做啦

啱,婚都唔好結,事實婚姻保障自己身家
每個留言都腐皮辛唔辛苦呀臭鳩
女人係用黎屌既

港男除左做atm有撚用
肉便器都唔撚到你地做啦

啱,婚都唔好結,事實婚姻保障自己身家

其實結婚係好撚on 9既事
每個留言都腐皮辛唔辛苦呀臭鳩

唔識用電腦
又漏晒啲私隱
又唔識用負皮bot
佢地屈連登係變態佬集中地
算唔算抵毀部分人聲譽
告唔告得
有d家長好開明,今晚mtr上,見有呢間學校既學生同佢媽媽講緊呢件事, 個媽話「其實好小事姐」,

但個女依然唔認同,死咬咁
有d家長好開明,今晚mtr上,見有呢間學校既學生同佢媽媽講緊呢件事, 個媽話「其實好小事姐」,

心諗個女無人J咪仲大鑊
D妹係咁,同學講就跟住認同

心諗個女無人J咪仲大鑊
D妹係咁,同學講就跟住認同

係,我聽到都突然覺個家長好貼地

個女就全程黑面咁,又話secret點講點點點,好受人影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞