尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
女權西又出手啦
痴線連登仔開一個post 要驚動到報警

人地中大迷你龍 個個人比人bin c都未出聲
痴線連登仔開一個post 要驚動到報警

人地中大迷你龍 個個比人bin c都未出聲
啲人真係very very 變態 此風不可長

oh yeah
紅登比白粉搞都未收檔 呢到會?以為自己係邊個

你呢類低質page咪又係智障仔嘅溫床
洗唔洗搵精神病院捉曬你地返去
用真身開火
阿寶召喚😂😂😂
連account都無就唔好上啦
快啲抵制呀,唔抵正仆街
放啲重點影住腳仲要對對腳評頭品足(pun not intended) 又話要丁又話白滑又話要奶又話淫腳又剩根本現實生活咁講一定已構成性騷擾
平時又賴啲女人著得暴露
著校服都畀你班痴漢指指點點
你係家長有個女你會唔會覺得過火?
一句上連登勿認真 個別會員only就可以了咗件事?

咁又點撚樣呀豬閪 影對腳黎講有乜撚野問題?定係你覺得露條腿好撚暴露呀?咁你出街見到短裙短褲會打冷震呀柒閪 我係中意笑鳩你地呀,晚晚j唔撚抵得呀?死返過去班垃圾度取暖圍爐啦,呢度係登 幾撚時到你係度扮正義呀

Emilia就無講錯啦
俾人FF 都唔得就包實自己啦
放啲重點影住腳仲要對對腳評頭品足(pun not intended) 又話要丁又話白滑又話要奶又話淫腳又剩根本現實生活咁講一定已構成性騷擾
平時又賴啲女人著得暴露

支那人話周街㢌屎係個別事件,一竹竿打一船人,連登仔會串話支那人都有好人

連登偷拍post幾百個正皮,抵制post幾百個負皮,連登仔會叫返你唔好一竹竿打一船人

第一日上連登咩 放幾個表情就好撚型?都係個句 唔中意就走 冇人留
好多女人係街上lihkg仲要著到好似雞咁唔尊重自己,sorry係男女平等,唔該你地一齊露上半身

你係雞蟲咪覺得個個女人都係雞囉
好多女人係街上lihkg仲要著到好似雞咁唔尊重自己,sorry係男女平等,唔該你地一齊露上半身

你係雞蟲咪覺得個個女人都係雞囉

好多=個個
平時又賴啲女人著得暴露

咁又點撚樣呀豬閪 影對腳黎講有乜撚野問題?定係你覺得露條腿好撚暴露呀?咁你出街見到短裙短褲會打冷震呀柒閪 我係中意笑鳩你地呀,晚晚j唔撚抵得呀?死返過去班垃圾度取暖圍爐啦,呢度係登 幾撚時到你係度扮正義呀

我哋有衣著自主權
唔代表需要父權撚指指點點色瞇瞇視
應該捉呢啲人去畀基佬欣宜之類不段視姦等佢哋感同身受下
平時又賴啲女人著得暴露

我哋有衣著自主權

我對眼夠有自主權啦
平時又賴啲女人著得暴露

我哋有衣著自主權

你地班毒撚愈來愈歪理,圍爐
平時搞下啲ptgf臭雞明星仔就算啦,依家要攞埋啲細路女黎咸濕
班妹又唔係真係靚,個個讀書樣,好地地比你地放上黎講埋啲核突野
就算你地自己只係ff咁簡單,都難保有真變態佬會起色心啦,真係未成年架
如果調返轉有個forum專恰毒撚,到時你地搭個鐵都無啦啦比人影,再比人ff點樣打柒你地都會不安啦

有親事就賴女權,香港啲男人唔係無賴到咁,你班連登仔唔好拉低港男質素啦
係Facebook打飛機無用架啵名校仔
不如入嚟討論下

Sorry 唔記得你地只係睇到覆唔到
平心而論, 成日係度偷拍人再放上網評頭品足, 真係覺得冇問題?
連登比人歧視真係有原因
收手啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞