尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
舊聞唔怕講
你睇吓當年A&F喺香港開舖啲港女反應

一堆港女崇洋=
全部港女崇洋
連登一堆痴漢=
個別會員問題 唔關連登事
好撚柒

收檔啦死港女
連登乜柒都講得,呢點絕對唔會退讓。
以後share 野我都會加密,道德撚好行唔送

驚佢條撚咩

廢時咁多Andy Wong 呢啲又要打J 又要扮高尚既柒頭啦

驚佢條撚咩

廢時咁多Andy Wong 呢啲又要打J 又要扮高尚既柒頭啦

屌呀,乜原來個page入面真係有名校生㗎
我見個page啲內容咁撚膠,一直都以為係啲假膠廢青廢中圍爐
就係因為有色情 先減少偷窺

又有中學雞毒撚講埋d自相矛盾既野
名校secret 真係弱智既堆填區

佢最尾果句精警呀
拎去同班基佬講

驚佢條撚咩

由著名狗公Andy Wong講真係別有一番風味
乜撚野名校secret
垃圾中學雞讀間好少少既中學都係到圍爐打飛機
以為自己高人一等
好撚肉酸
屌呀,乜原來個page入面真係有名校生㗎
我見個page啲內容咁撚膠,一直都以為係啲假膠廢青廢中圍爐

通常like果班傻閪都唔係讀名校
讀埋d垃圾學校唔知點解會中意睇呢d野
其實啲人當高登連登咩地方
有好笑嘢嗰時就喺度拎高登打飛機
不斷偷post偷料周圍share當自己原創
有咩起底事件 又或者今次德望呢類事件
就組織性咁發起所謂乜乜抵制行為
有事鍾無艷無事夏迎春
平日你班撚樣CD-ROM上得咁開心而家學人出嚟話抵制
抵情色情就要抵制高登 Bull你老母個Shit
講到高登連登係成人討論區咁On99

驚佢條撚咩

笑撚死
其實好小事
1日唔講 熱門個post就無左
講真一年百幾條女比人放左上黎
睇一眼就算
你班人又報驚又抵制
根本係咪想多D人討論
話會執笠仲撚on9
咁小事會因為你執笠
班人講習大大 講港獨 乜柒都講都未撚執啦
你又幾隻腳算得乜
上得連登就要接受各方言論
呢到自由度高 唔通個個講野都岩聽咩

好多道德撚
點解你班德望囡囡要擺相上SNS 呢?SNS 就資訊自由流通既,po 相上網就預左比人轉載。你地想啲相安全?得,用菲林相機影完曬相,keep 住你啲底片喺你床下底,唔好諗住po 上facebook,ig 呃like 喎,更加唔好save 個數碼file 喺你部電話,notebook 喎
真光 華德俾人j果陣 德望妹飲緊奶咋

驚佢條撚咩

好多道德撚

睇黎把柒咩 哂時間
先撩者賤
要玩實大把巴打同你班中學雞玩

好多道德撚

報警未 收人檔未

好多道德撚

報警未 收人檔未

好驚連登比中學雞收檔以後唔知去邊度打J

好多道德撚

做低佢?
佢係咪覺得自己已經好成功

同連登比呢個page係山腳定地底
舊聞唔怕講
你睇吓當年A&F喺香港開舖啲港女反應

一堆港女崇洋=
全部港女崇洋
連登一堆痴漢=
個別會員問題 唔關連登事
好撚柒

收檔啦死港女

你條廢柴港男仲未死啊
讀德望就以為自己好德高望重?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞