尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
古人大軍 係時候出動喇
笑撚左
真正既一竹桿打一船人,呢個on9 admin仲要覺得一個post等於成個連登,睇撚完d人講野,真係覺得家下d學生好撚慘
放啲重點影住腳仲要對對腳評頭品足(pun not intended) 又話要丁又話白滑又話要奶又話淫腳又剩根本現實生活咁講一定已構成性騷擾
平時又賴啲女人著得暴露
著校服都畀你班痴漢指指點點
你係家長有個女你會唔會覺得過火?
一句上連登勿認真 個別會員only就可以了咗件事?
成班咁認真去講啲咁既point真係好好笑
放啲重點影住腳仲要對對腳評頭品足(pun not intended) 又話要丁又話白滑又話要奶又話淫腳又剩根本現實生活咁講一定已構成性騷擾
平時又賴啲女人著得暴露

竟然仲有人未block條女權閪
大家唔洗咁大反應
應該要放多d德望妹妹相上黎J🤤
我扯到硬梆梆了
大家唔洗咁大反應
應該要放多d德望妹妹相上黎J🤤
我扯到硬梆梆了

放上嚟笑就真啦 撚狗嘛
平時又賴啲女人著得暴露

一起底全班痴漢都係波台狗
好好笑
多d貼佢地學生圖激撚死佢地
舊聞唔怕講
你睇吓當年A&F喺香港開舖啲港女反應
連登要執笠?

very very變態
戒J post😇

me respeckt wahman
male feminist係最嘔心嘅生物
發生咗咩事?

好聽啲就幫女仔發聲
其實咪又喺狗公
平時又賴啲女人著得暴露

一起底全班痴漢都係波台狗

真係痴撚線 成班男人不嬲都係咁講野架啦
做你男朋友真係冇陰公
av j圖又唔睇得 又話物化女性
叫你含又話矮化女性
你d女權西自己睇大隻a&f 鬼佬講話大波靚仔就唔叫性騷擾
全部cm加密哂佢啦

好聽啲就幫女仔發聲
其實咪又喺狗公

幾時開$40?
平心而論
我覺得無啦啦影鳩人嚟J係唔好嘅
但其實我心底裏都好想啲中學雞抵制我地

班柒頭得個講字姐
成班ac 都開唔到既廢物
搵日唔好上黎抄料先算啦

執佢老味咩
當年黑鮑嬌搞到咁撚大高登都未撚收檔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞