尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
個admit都戇撚尻

admin
我諗係個個post留言啲人多數都係cd-rom
好驚呀 要抵制
仆街點解咁多負皮
仆街點解咁多負皮

又唔係俾你
仆街點解咁多負皮

負皮比戇鳩secret

正是
仆街點解咁多負皮

負皮比戇鳩secret

呢個啱
抵制色情嘅第一步係咪要抵制女生

助長男男
抵制偷影又唔反對
去反個19forum
唔反141 thisav?
佢漏撚左sorry for 1999未打

屌班女成撚日cap連登啲post上ig sc story慌死人地唔知佢係cd-rom
邊度又德望女生睇?我成日喺cc台流連,好少去其他台
呢個咁嘅名校secret成日比埋啲ono仔群埋一堆又表白又講埋啲on9野
搞到啲細嘅睇到又忽埋一份
認真帶壞細佬
要摺應該呢個on9page都摺埋一份
啲留有有好多男同學出黎伸張正義
啲留有好多男同學出黎伸張正義
邊度又德望女生睇?我成日喺cc台流連,好少去其他台

熱門
畀連登仔愈屌愈紅既人見得多
今次輪到連登畀人屌到紅
對腳都係色情,佢地諗住著abaya?
抵制色情嘅第一步係咪要抵制女生

連登model answer
其實依家唔少人係地鐵咪又偷拍廢老 話佢乜話佢乜 除非自己真係冇對其他人偷拍嘅相 作出對被偷拍者嘅負面評論 唔係嘅話 根本就唔應該到自己或者自己熟嘅 同自己有關嘅人 受到同樣評論個時就企上道德高地 話呢個做法有問題 你可以評論一個被偷拍嘅人 但係人地就可以去評論一個被偷拍嘅你
就當你話廢老唔同 咁八卦雜誌呢 咪又係偷拍 你又去評論 school secrets都出過呢啲偷拍post評論人 咁點解school secrets可以係呢一刻因為到佢地受害 先企番上去道德高地 話人唔岩
除非你同我講德望咁多個學生 包括個個道德撚admin 係從來冇係偷拍嘅相 評論過被偷拍嘅人啦 唔係就收嗲啦 有乜撚野資格依家走出嚟話人呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞