尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
支持告曬所有直接間接隻眼望過一眼呢啲相既人

告埋街邊望到佢地著校服的路人

告埋街邊望到佢地著校服的路人

告埋佢地老豆老母 係屋企日𥄫夜𥄫
同日精神彩言論
有厹稱lihkg為討厭區以示不滿
舊聞唔怕講
你睇吓當年A&F喺香港開舖啲港女反應

一堆港女崇洋=
全部港女崇洋
連登一堆痴漢=
個別會員問題 唔關連登事
好撚柒

收檔啦死港女

你條廢柴港男仲未死啊

港女崇洋出晒名架啦,講中你呀?
同日精神彩言論

無聊 班人剩係識摺係個secret度廢up,其實又乜都做唔倒,幫我地連登免費做宣傳比更多人入黎打J
同日精神彩言論

點解影相果個唔係張相既版權持有人
同日精神彩言論

無聊 班人剩係識摺係個secret度廢up,其實又乜都做唔倒,幫我地連登免費做宣傳比更多人入黎打J

佢地都無account
cls 雅樂共賞 除非覺得自己不雅
不知羞恥 既女同學 打大對腳!
訓咗冇睇,班名校小學雞贏咗未?

人唔笑,狗都吠啦名校secret狗

咩小學雞 人地中學雞黎架
同日精神彩言論

點解係道德上係錯?
有啲係佢地IG搵
放得上黎唔係預左人睇?

偷拍呢樣就一半一半
唔出樣我覺得冇問題
出左樣我覺得如果事主覺得滋擾到佢就唔好
本身乜事都冇,佢地有佢地番學,我地有我地打J,係唔知邊個白痴寫埋d垃圾搞到成件事揚晒,吸引更多人影佢地黎J
同日精神彩言論

雖然我地連登都係圍爐,但係連登仔自得其樂,secret 班垃圾整係識喺度發佈hate speech,口口聲聲維護XX 自主 ,實質想剝奪人既唔同諗法同自由,只想呢個社會得自己一套論點

我地accept difference, sneer at difference, 但唔係好似名校撚頭咁suppress difference囉

咩小學雞 人地中學雞黎架

sor,secret admin唔好批鬥我啊

我好撚驚呀

驚d中學雞抑鬱自殺又入我地數
從頭到尾都奇撚怪,幾時影相見到腳就等如色情
腳又唔係性徴既一部份,人地要J手指甲都j得啦

班學生妹係要將自己標籤自high,吊高黎賣當自已奇貨可車
名校admin撞破個仔打飛機,嬲嬲
狗公
使唔使啊個名校secret開成幾個post
唔講以為連登仔強姦晒ghs d女同學
咁撚得閒做其他野好過la
無聊

名校secret d 人道德高地高到仆街

屌你老母中學雞擺個款出黎扮老屎忽
睇個柒樣又係冇ac 個d 傻鳩黎

屌 成個死毒撚咁樣

十個有九個支持班德望學生都係毒撚,成堆動漫做profile picture

其實難聽啲講句呢班毒撚咪又係博好感
反而好想睇下果個家長secret 講乜
啲怪獸離地中產阿媽啲言論我估會好好睇
其實成套打扮好冇美感 青色裙加黑色平底鞋都唔襯
加埋其實肉色絲襪配黑鞋真係好老套 茶樓部長先咁著
大把校服設計高質過佢地
其實成套打扮好冇美感 青色裙加黑色平底鞋都唔襯
加埋其實肉色絲襪配黑鞋真係好老套 茶樓部長先咁著
大把校服設計高質過佢地

老實講
講綠色我覺得藍田St.Paul好睇啲囉
附近嘅順天嘅校服仲好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞