尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
平心而論, 成日係度偷拍人再放上網評頭品足, 真係覺得冇問題?
連登比人歧視真係有原因
收手啦

有幾多相真係連登流出
唔好玩啦

以我所見, 成日都有POST係地鐵巴士影人, 佢地口吻係聲稱自己影
就算係轉貼人地偷拍, 係唔係又可以亂咁評論先
其實我第一件事就諗起日本人, 影完人相一定要話比人知, 相機一定要開音效比人知你影相, 成件事好文明
反之, 呢度D人好似好接受到偷拍呢件事, 開口埋口就口德撚女權撚呢D中學雞詞彙, 咁樣先令人擔心

日本d偷拍仲癲啦 d學生妹連樣裙底俾人po上網仲多呀
香港都有你所講既文明人其實
件事只不過係有人鳩up有人太大反應
講真 d中學雞大左 佢地都可能係呢d鳩up一份子
所以真係用中學雞形容正確

日本係咁就可以?
你結婚後係咪畀所有人工老婆管先?

無人講過日本咁香港人就可以咁
係上面有人講日本文明blablbla先要反駁佢咋

社會共識問題
就算日本有呢D人, 佢地都係比日本社會嚴重鄙視, 起碼日本人認為呢D行為係錯
而呢度D人好似覺得無錯咁
你想成為日本偷拍討論區果D人隨便你
我只係唔想連登變左是非不分, 比人批評就屌返人道德撚當完事
訓左冇睇,報左驚未

未啦
連視姦 幻想都唔得 報左警仲唔成幾廿萬人落案

學校報左警 佢地最多咪係學校附近留意有冇人偷拍 其實都唔關連登事
平心而論, 成日係度偷拍人再放上網評頭品足, 真係覺得冇問題?
連登比人歧視真係有原因
收手啦

有幾多相係偷拍架 成日? 差吾多全撚部佢地自已 post 架 你用下個死人腦先喇

痴撚線 班港女追韓星咪又係一撚樣 佢哋平時po上 sc ig個啲韓狗相有部份咪又係班fans偷影翻嚟 班港女咪一樣評頭論足 女權撚雙重標準到 自己po相comment=合理 到人地偷影佢 評頭論足就係性騷擾 變態

你講得言語一樣?
乜嘢扯到衡
想奶
之類
真係冇見過女仔會講到咁露骨
仲要好多女仔都分分鐘未成年

港女po親韓狗相一係bl 一係赤裸上身 仲衰撚過啲偷拍 同埋你無見過女仔講到咁露骨唔代表無 只不過係個別女仔有講 引用翻你先前講個句 個別會員就可以了左件事?
訓左冇睇,報左驚未

未啦

學校報左警 佢地最多咪係學校附近留意有冇人偷拍 其實都唔關連登事

又唔係我地偷拍
我想丁都唔撚得呀
我想視姦啲校服女女
抵制色情嘅第一步係咪要抵制女生

啲女咁撚豬就檢討自己個樣先啦
仲係到怨人
自己咁豬得對腳連波都冇就話人性騷擾你
用下你個死人腦啦
女人存在就係比男人屌
笑撚到我
上連登 咁認真做乜鳩

呢句真係不敗
次次出事炒車就撻呢句出黎
我係德望學生,我覺得比你地讚好開心
訓左冇睇,報左驚未

未啦

又唔係我地偷拍

我拎曬單反放曬腳架對撚住你學校門口影你都吹我唔漲啦,香港無肖像權我又唔係影裙底

siu dou GAPGAP song
訓左冇睇,報左驚未

未啦

又唔係我地偷拍

我拎曬單反放曬腳架對撚住你學校門口影你都吹我唔漲啦,香港無肖像權我又唔係影裙底

real

siu dou GAPGAP song

連登比人歧視真係有原因
收手啦

有幾多相真係連登流出
唔好玩啦

以我所見, 成日都有POST係地鐵巴士影人, 佢地口吻係聲稱自己影
就算係轉貼人地偷拍, 係唔係又可以亂咁評論先
其實我第一件事就諗起日本人, 影完人相一定要話比人知, 相機一定要開音效比人知你影相, 成件事好文明
反之, 呢度D人好似好接受到偷拍呢件事, 開口埋口就口德撚女權撚呢D中學雞詞彙, 咁樣先令人擔心

日本d偷拍仲癲啦 d學生妹連樣裙底俾人po上網仲多呀
香港都有你所講既文明人其實
件事只不過係有人鳩up有人太大反應
講真 d中學雞大左 佢地都可能係呢d鳩up一份子
所以真係用中學雞形容正確

日本係咁就可以?
你結婚後係咪畀所有人工老婆管先?

無人講過日本咁香港人就可以咁
係上面有人講日本文明blablbla先要反駁佢咋

社會共識問題
就算日本有呢D人, 佢地都係比日本社會嚴重鄙視, 起碼日本人認為呢D行為係錯
而呢度D人好似覺得無錯咁
你想成為日本偷拍討論區果D人隨便你
我只係唔想連登變左是非不分, 比人批評就屌返人道德撚當完事

你係唔係誤會咗啲咩
高登/膠登/連登從來唔係啲咩講正人君子嘅地方
但係亦都唔見得會做到偷拍討論區

接受唔到啲踩界言論的話
你都係上返鄉土之類嘅討論區啦
訓左冇睇,報左驚未

未啦

又唔係我地偷拍

有點浪費警力
女人睇男人就話覺得睇小鮮肉 靚仔好charm好正 評頭品足話人身材
但掉番轉頭男人睇女人 話番你地身材 班女人就話要respect 尊重女性 覺得好屈辱
訓左冇睇,報左驚未

未啦

又唔係我地偷拍

遊蕩罪 告唔告得入另一回事啦
goodhopers 唔係即係德望妹咩

中二病
我地德望sister
自成一族
訓左冇睇,報左驚未

未啦

又唔係我地偷拍

好明顯,問題係出在校服嘅款式係容易令人拍攝討論,其他一般中學係10間有9間都有白襪
訓左冇睇,報左驚未

未啦

又唔係我地偷拍

好明顯,問題係出在校服嘅款式係容易令人拍攝討論,其他一般中學係10間有9間都有白襪

影佢有咩問題
又唔係影猥褻相

香港有肖像權架咩?
訓左冇睇,報左驚未

未啦

又唔係我地偷拍

影佢有咩問題
又唔係影猥褻相

香港有肖像權架咩?

班傻鳩會撚聽你咩
如果唔係多得我地連登share德望d豬閪 有撚人識咩
唔想比人影咪著到成個儍先出街囉
德望豬西玻璃心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞