尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike

未啦
連視姦 幻想都唔得 報左警仲唔成幾廿萬人落案

學校報左警 佢地最多咪係學校附近留意有冇人偷拍 其實都唔關連登事

又唔係我地偷拍

我拎曬單反放曬腳架對撚住你學校門口影你都吹我唔漲啦,香港無肖像權我又唔係影裙底

好明顯,問題係出在校服嘅款式係容易令人拍攝討論,其他一般中學係10間有9間都有白襪

影佢有咩問題
又唔係影猥褻相

香港有肖像權架咩?

班傻鳩會撚聽你咩
如果唔係多得我地連登share德望d豬閪 有撚人識咩

咁又唔好咁講
每間學校都有靚女既

不過啲豬閪出黎講就好好笑
係咪幻想緊有人會視姦佢

學校報左警 佢地最多咪係學校附近留意有冇人偷拍 其實都唔關連登事

又唔係我地偷拍

我拎曬單反放曬腳架對撚住你學校門口影你都吹我唔漲啦,香港無肖像權我又唔係影裙底

好明顯,問題係出在校服嘅款式係容易令人拍攝討論,其他一般中學係10間有9間都有白襪

影佢有咩問題
又唔係影猥褻相

香港有肖像權架咩?

班傻鳩會撚聽你咩

咁又唔好咁講
每間學校都有靚女既

係咪幻想緊有人會視姦佢

仲要越豬越覺得係咁

又唔係我地偷拍

影佢有咩問題
又唔係影猥褻相

香港有肖像權架咩?

班傻鳩會撚聽你咩

咁又唔好咁講
每間學校都有靚女既

係咪幻想緊有人會視姦佢

仲要越豬越覺得係咁

真係麻撚煩
覺得你靚讚你兩句就色情資訊氾濫
覺得你樣衰笑鳩下你又唔尊重你

你班臭閪玩撚哂啦
德望豬西玻璃心

坦白講,如果俾人串嘅係我個女,我都會唔開心啦,我唯有教佢串佢嘅人自己都冇咩自信,否則駛咩參與呢啲網上欺凌,但要警方介入真的是小題大做
抵制d女去做雞先啦
平心而論, 成日係度偷拍人再放上網評頭品足, 真係覺得冇問題?
連登比人歧視真係有原因
收手啦

有幾多相係偷拍架 成日? 差吾多全撚部佢地自已 post 架 你用下個死人腦先喇

吾你老母
邊忽色情?
尼姑菴班尼姑撚知咩叫色情咩
擺明唔想比人笑樣衰 但又諗唔到藉口咪夾硬話係色情囉
邊忽色情?

屎忽
中學雞連ac都冇咪唯有上facebook叫春
少左班00後上,應該會即刻高湃返
少左班00後上,應該會即刻高汁返
要怪就怪設計校服條友啦
套衫咁樣露
好難唔令正常男姓意淫
同學校反映下校服設計啦
要怪就怪設計校服條友啦
套衫咁樣露
好難唔令正常男姓意淫
同學校反映下校服設計啦

協恩未出聲
請問這裡有無負責人,為甚麼這裡有這麼多限制級、成人影片,
而沒人監管或移到成人版,
本來我讓小朋友來貴壇,是嚴禁到成人區,
以為就此沒問題。
怎知道他們來到這裡,看到了那些限制級影片,
變得心理開始有問題。
請趕快妥善處理,否則,我向相關部門投訴。
佢個logo好撚似Tamam額頭個logo
請問這裡有無負責人,為甚麼這裡有這麼多限制級、成人影片,
而沒人監管或移到成人版,
本來我讓小朋友來貴壇,是嚴禁到成人區,
以為就此沒問題。
怎知道他們來到這裡,看到了那些限制級影片,
變得心理開始有問題。
請趕快妥善處理,否則,我向相關部門投訴。

屌你之前個個on9家長
少左班00後上,應該會即刻高汁返

上得個垃圾page既中學雞撚識開account咩 咪又係CD-ROM
佢個logo好撚似Tamam額頭個logo

我都覺
想借刀咪出聲囉
CD-ROM
放啲重點影住腳仲要對對腳評頭品足(pun not intended) 又話要丁又話白滑又話要奶又話淫腳又剩根本現實生活咁講一定已構成性騷擾
平時又賴啲女人著得暴露
著校服都畀你班痴漢指指點點
你係家長有個女你會唔會覺得過火?
一句上連登勿認真 個別會員only就可以了咗件事?

支那人話周街㢌屎係個別事件,一竹竿打一船人,連登仔會串話支那人都有好人

連登偷拍post幾百個正皮,抵制post幾百個負皮,連登仔會叫返你唔好一竹竿打一船人

第一日上連登咩 放幾個表情就好撚型?都係個句 唔中意就走 冇人留

果然係支那人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞