尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
理撚得班中學雞咩
你有你繼續鬧
我地有我地繼續睇
同日精神彩言論
有厹稱lihkg為討厭區以示不滿

好明顯想乘機食學生妹
好狡猾
企上道德高地 之後食女

普遍蠢d 好似係

好多道德撚

好中肯嘅 summary

點中肯法

從頭到尾都奇撚怪,幾時影相見到腳就等如色情
腳又唔係性徴既一部份,人地要J手指甲都j得啦

班學生妹係要將自己標籤自high,吊高黎賣當自已奇貨可車

你係冇無視咗嗰啲又白滑又奶又想丁嗰啲言論?
有人咁同你女友老婆講你會唔會覺得佢變態?
定你冇女

唔好偷換概念啦,人地又唔係對住個女學生面對面講,無人迫佢地上連登,選擇入黎睇既係你,睇完嘈生哂又係你。
我相信大把名校女生著埋校服去援交
又咪好似狗咁俾D怪叔叔....
好巴閉!
真係麻撚煩
覺得你靚讚你兩句就色情資訊氾濫
覺得你樣衰笑鳩下你又唔尊重你

你班臭閪玩撚哂啦

乜啲留言係單純佢好靚咁咩

咁你有冇真係比人撲埋黎奶你對腳?
冇既話投咩訴?

咁你咪試下同女同事咁講睇下係咪性騷擾會唔會俾人炒

成件事有無女既比人面對面咁講?無就出番去,好行唔送。 搬龍門都搬好少少啦,係要沖入黎柒
ptgf有無人個服務係著德望套衫 我+1000
舍柴田乜撚嘢傻架 各位巴打慳返啖氣啦 條女權膠上腦咬人唔係第一次架喇
依家愈黎愈多人見到你地隻靚腳啦
開心啦?

就係覺得班中學雞/校友都白撚痴,本身都冇人J,係佢地搞到全世界都識佢地
企上道德高地 之後食女

Facebook勁多出哂黎
係好時機
從頭到尾都奇撚怪,幾時影相見到腳就等如色情
腳又唔係性徴既一部份,人地要J手指甲都j得啦

班學生妹係要將自己標籤自high,吊高黎賣當自已奇貨可車

你係冇無視咗嗰啲又白滑又奶又想丁嗰啲言論?
有人咁同你女友老婆講你會唔會覺得佢變態?
定你冇女

你都 on9 無人叫佢上連登架 佢地又要屌老母 又要睇 同食完屎話屎難食 又要繼續食有咩分別
真係麻撚煩

你班臭閪玩撚哂啦

冇既話投咩訴?

成件事有無女既比人面對面咁講?無就出番去,好行唔送。 搬龍門都搬好少少啦,係要沖入黎柒

有言論自由之餘都要為自己言論負責
唔贊成以言入罪
但唔代表可以唔負責任咁講啲咁嘔心嘅嘢

普遍蠢d 好似係

蠢唔蠢我唔知啦
淨係覺得點解要在意一個小小既post
佢地唔喺名校secret出po講我都唔知嗰個post既存在
admin講話間學校報左警,入咩罪??

浪費警力
admin講話間學校報左警,入咩罪??

告你打飛機
真係麻撚煩

你班臭閪玩撚哂啦

冇既話投咩訴?

有言論自由之餘都要為自己言論負責
唔贊成以言入罪
但唔代表可以唔負責任咁講啲咁嘔心嘅嘢

你收嗲啦八婆又選擇性失明呀?

普遍蠢d 好似係

蠢唔蠢我唔知啦
淨係覺得點解要在意一個小小既post
佢地唔喺名校secret出po講我都唔知嗰個post既存在

真係麻撚煩

你班臭閪玩撚哂啦

冇既話投咩訴?

你做乜同個雙重標準既女權撚講道理
係佢眼中 男人就係原罪 係父權法西斯撚 講咩都錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞