尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
d家長惡過馬撚,
唔講都唔知有個咁既post
印象中 華德班女知道佢地上左連登之後
都冇乜點反感

相反德望班賤閪好似唔知經歷過咩天災咁
又stay strong 又盛

人地華德比毒撚影左咁多年都無投訴過

不過stay strong呢句野好撚嘔心 玻璃到出街比人"唧" 一下都要人鼓勵返," stay strong ar, support u" 😂

佢up乜柒

睇唔明

做乜尻

D日本妹仲淫過我

佢up乜柒

why d reporter 可以咁

做乜尻

D日本妹仲淫過我

女仔尊重男仔就差不多
都戇撚鳩,啲女最撚鍾意著到勁撚少甚至唔撚著影完相放上去ig同fb,你唔撚叫佢地ban哂啲account
佢地自己都唔介意幾時輪到你班道德撚出聲
你叫啲女自己檢討下好過啦

佢地連唔係偷拍個啲都屌埋
打J啫 犯法呀

佢up乜柒

why d reporter 可以咁

點解所有嘢都要一半一半…
一係就 dim kai d kei ja hor 2 kam
一係就點解啲記者可以咁

撈撚埋晒做乜鳩

臭雞搏上報
印象中 華德班女知道佢地上左連登之後
都冇乜點反感

相反德望班賤閪好似唔知經歷過咩天災咁
又stay strong 又盛

人地華德比毒撚影左咁多年都無投訴過

不過stay strong呢句野好撚嘔心 玻璃到出街比人"唧" 一下都要人鼓勵返," stay strong ar, support u" 😂

搏盡無悔
某政客:又冇逼你睇 唔鍾意咪合埋眼唔好睇囉

臭雞搏上報

其實幅圖做緊乜

臭雞搏上報

其實幅圖做緊乜

有個記者訪問啲學生?
好撚心 d中學雞死毒撚認真讀下書啦 考好個dse先啦 書都未撚溫掂就係到做正義魔人
唔好以為幫下fb d女講2句鬧下d男人就以為有女睇你地睇得上眼啦

終於有大規模既連登仔反名校secret d 濕鳩page 如果真係咁1999既好心學好d中文先好出黎吠

咩名校secrete 又話要平等,又要以名校自居排外,咩玩法

呢個page d fans 都係冇腦傻西黎
之前有人打篇假膠文過去撚鳩佢地
結果成班傻鳩自動波衝出黎扮老屎忽
仲要hashtag 埋 #升到上中學你就睇透事實

搞乜撚呀
好撚心 d中學雞死毒撚認真讀下書啦 考好個dse先啦 書都未撚溫掂就係到做正義魔人
唔好以為幫下fb d女講2句鬧下d男人就以為有女睇你地睇得上眼啦

終於有大規模既連登仔反名校secret d 濕鳩page 如果真係咁1999既好心學好d中文先好出黎吠

咩名校secrete 又話要平等,又要以名校自居排外,咩玩法

用下腦都諗倒10歲小朋友唔會打呢d文啦 d白痴咁認真做乜

Ching sick ball

用下腦都諗倒10歲小朋友唔會打呢d文啦 d白痴咁認真做乜

所以咪話睇呢個page 個班都係垃圾黎
成班鳩毛都未出齊既中學雞cd rom 話要抵制連登
人唔笑狗都吠啦

Agar, 咪臭係, 不喜就勿入, 唔明點解佢地覺得自己果套好就要逼人跟
讀德望就以為自己好德高望重?

名校撚一向鐘意用自己學校名打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞