尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
成件事真係on99

班人最近先上lihkg 好似得連登先有咁
呢啲野十幾廿年前就有啦
咪上咁撚多網啦 班中小學雞
咪話我係毒撚啊 我女人黎都覺得你地好撚柒煩啊

要屌不如去屌班做ptgf既臭雞先啦
成班on 9 Cd rom

人地女性自主呀,但我地評論下就色情
好心啲名校毒撚咪柒啦
個撚個動漫icon
你幫啲豬出頭佢地唔會真係比隻豬你架
睇少啲動漫啦on9仔
人地識你老鼠呀
想講兩句就有條女
首先望下自己個樣先啦

係呀我話緊你呀Andy Wong
Del左facebook又點
全世界都知你上黎睇J圖啦
繼續mon post啦毒撚
又話女性自主應該得到尊重
但又要人扺制色情資訊係咩玩法

要人地讚 唔准人地彈

要人地讚 唔准人地彈

讚都唔得 話佢大波又性騷擾又意淫 on撚9

有道理
啲女人都唔尊重自己
包到中東咁咪冇人講你囉

不過到時女人仲有咩地位可言
咁撚認真
德望豬呢單野真係柒出國際

G持
名校打J secret不了
由舊登開始已經係咁架啦
好似發現新大陸咁 仲要做認真撚
屌你老母最嘔心係啲道德撚 搞撚到呢度好似5p咁
成日覺得班女權做係個個男人係基佬既世界
但係又容許有痴女
笑撚到仆街 成班弱智中學生喺個page圍爐打飛機

G持

連登的確唔適合啲傻西上嘅
返佢嘅大陸網就啱㗎喇

G持

追星
訓左冇睇,報左驚未

未啦
連視姦 幻想都唔得 報左警仲唔成幾廿萬人落案

班差佬第一個要塔咗自己先

吖唔係喎
班警犬真係會強姦
明明唔出聲過多兩日個post都會自己沉底,係要搞咁多野增加自己瀑光率。遲d連登仔日日開個post推爆佢都咪話唔和味。
平心而論, 成日係度偷拍人再放上網評頭品足, 真係覺得冇問題?
連登比人歧視真係有原因
收手啦

有幾多相係偷拍架 成日? 差吾多全撚部佢地自已 post 架 你用下個死人腦先喇

痴撚線 班港女追韓星咪又係一撚樣 佢哋平時po上 sc ig個啲韓狗相有部份咪又係班fans偷影翻嚟 班港女咪一樣評頭論足 女權撚雙重標準到 自己po相comment=合理 到人地偷影佢 評頭論足就係性騷擾 變態

你講得言語一樣?
乜嘢扯到衡
想奶
之類
真係冇見過女仔會講到咁露骨
仲要好多女仔都分分鐘未成年

我幻想唔到想奶會冇乜野不雅
拉左人未牙名校老豆名校老母😂😂😂
幾點個人意見:

啲中學生、名校生反應比預期大…其實以往有唔少學校、大學舍堂,甚至行業(OL、空姐)都遇到類似評論,大多都一笑置之…情況多少反影咗今次嘅當事人,比其他人更執着、更自我中心…

執着、自我中心本身唔係壞事,但你哋咁樣,自然又會有人覺得你哋可笑、小題大做囉…

當然,如果當事人覺得受到冒犯,絕對有權發聲,表達不滿。不過,係唔係應該小心啲,考慮一下應對嘅手段?一句就話扺制連登,對其他正常使用連登嘅人公唔公道?有無諗過可以同連登Admin溝通,試下規管或者delete po先呢?起碼,策略上團結友好(唔同意po學生妹相嘅巴打),對付敵人(真正去偷拍嘅,以及作出冒犯言論嘅),會唔會更好?走去報警,又係唔係浪費公共資源呢?會唔會因為咁而引入公權力嘅規管呢?

個人最擔心嘅事態發展,係演變成政府同建制,借故藉此作為規管網上言論嘅藉口。呢啲情況同論調,已經喺大陸發生緊,乜嘢都話實名制,唔知幾時吹到嚟嚟香港…

G持

連登的確唔適合啲傻西上嘅
返佢嘅大陸網就啱㗎喇

00後大陸西
話尊重返女性咪算
的確班學生係咩都冇做過就俾人偷影同cap圖po晒上嚟嘅

個閪有冇闊到隻腳有冇比人奶到呀

無端端影鳩人上嚟講埋啲咁難聽嘅說話
係個左膠垃圾page誇張咗啫
唔代表唔使尊重人喎

講幾句都唔撚得eq究竟有幾撚低?
咩叫難聽?女人係雞係公廁就梗左架啦 唔滿意咪走囉

你呢d垃圾真係死全家都唔夠
話尊重返女性咪算

唔代表唔使尊重人喎

你個名
話尊重返女性咪算

唔代表唔使尊重人喎

你個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞