尊重女生 扺制色情資訊氾濫

868 回覆
112 Like 1456 Dislike
好撚心 d中學雞死毒撚認真讀下書啦 考好個dse先啦 書都未撚溫掂就係到做正義魔人
唔好以為幫下fb d女講2句鬧下d男人就以為有女睇你地睇得上眼啦

終於有大規模既連登仔反名校secret d 濕鳩page 如果真係咁1999既好心學好d中文先好出黎吠

咩名校secrete 又話要平等,又要以名校自居排外,咩玩法

成班中學雞咁咪又係歧視band 2 band 3學生??又話平等
中學雞毒撚中2病發作真係好得人驚

期待
真心唔明呢個page做咪。名校??咁唔係讀名校個啲人點呀?家下優生學,精英制度喎。仲唔係以前納粹黨個套。全港幾百間學校既意見就係比呢二三十間中學代表咗.....

咩名校secrete 又話要平等,又要以名校自居排外,咩玩法

最仆街既係,幫人出頭本身唔係咩壞事。但淨係得名校生有事先挺身而出,其他band2 band3學生有事呢班人就個個潛哂水。
依加中學生咁早做道德塔利班?
有份係secret留言幫手個班仔 以後唔好睇AV啦
尊重性 要打J就冇計
尊重性 要打J就冇計

女性
第一日上連登呀 學人地中東果d女人包到實一實囉
尊重性 要打J就冇計

女性

打J望住自己個樣打
咪又係有錢人既
收皮啦呢個垃圾page,原本開既原意就係比成班名校仔圍內打飛機互share學校既野,而家成班垃圾5P沖曬入去劣幣驅逐良幣(屌你老母d 5P字多到我unlike埋),而家就算有人share secrets竟然係比返班5P仔屌小圈子 咪叫名校secrets啦改名做5P吹水區啦,影衰晒班真正名校
on9 page

期待

屌你連登開壇咁耐柒足咁耐,啲小學雞多到可以俾廢J撚返轉頭,仲講到連登好似好高戰鬥力咁
尊重性 要打J就冇計

食德望妹妹
唔想比人睇就出街好似沙地女人咁包到實啦
實捉到你
實捉到你

名校secret admin自己都做緊雞
尊重性 要打J就冇計

食德望妹妹

唔好呀你 等陣德望班塔利班見到 踩到入黎 到時點搞
校服相都可以係色情資訊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞