沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
老人巴閃咗,地產股盤數難做手腳啲,點睇?

問吓專業意見先

成日覺得強國啲數好多假
今年隻隻都爆標,下下都double ,一兩倍咁上

地產股可能例外,好難做假數,政府有部門紀錄賣咗幾多個單位,價錢幾多,落成單位幾多,銀行借咗幾多錢比佢咁

樓唔存在死貨過期,擺得耐有機會仲賺多咗,唔怕風吹雨打嘅

電腦產品唔同啦,爛鬼notebook過晒期仲可以估折舊好少都得,斷鳩估嘅,其實係垃圾,當資產,師父某愛股

個人覺得有d保留
既然咁多人問樓王我都順便問下:
點解樓王咁睇好435,但係又唔係好覺你推823?

問吓專業意見先

成日覺得強國啲數好多假

地產股可能例外,好難做假數,政府有部門紀錄賣咗幾多個單位,價錢幾多,落成單位幾多,銀行借咗幾多錢比佢咁

電腦產品唔同啦,爛鬼notebook過晒期仲可以估折舊好少都得,斷鳩估嘅,其實係垃圾,當資產,師父某愛股

個人覺得有d保留

睇香港定支那
支那嘅話
我真係唔信呢啲
我諗好少少

有陣唔係好明點解強國個d三四線城市都炒得上
上星期QQ仲係380蚊。
今日420蚊

屌佢老母
仆街CFU
我今朝走左一半牛
因為CFU 入左牛
我星期五六日都訓得唔好。。。
408走

比我大聲講多句
屌~~佢~~老~~母

問吓專業意見先

成日覺得強國啲數好多假

個人覺得有d保留

睇香港定支那
支那嘅話
我真係唔信呢啲
我諗好少少

大陸閪炒股零邏輯可言
純粹只係一齊撳掣買
再一齊撳掣掟落街

問吓專業意見先

成日覺得強國啲數好多假

個人覺得有d保留

睇香港定支那
支那嘅話
我真係唔信呢啲
我諗好少少

大陸閪炒股零邏輯可言
純粹只係一齊撳掣買
再一齊撳掣掟落街

股市都係鬥錢多, 這就是邏輯

融巴

融巴

期已走,執百零點閃
始終唔知聽日開咩市
聽朝再睇下入唔入返張

融巴

期已走,執百零點閃
始終唔知聽日開咩市
聽朝再睇下入唔入返張

我坐左好撚耐
一直等破阻力位

融巴

期已走,執百零點閃
始終唔知聽日開咩市
聽朝再睇下入唔入返張

我坐左好撚耐
一直等破阻力位

我果張都差唔多一個星期
股市都係鬥錢多, 這就是邏輯

沈門心法:本多終勝
\|/
\|/
\|/
\|/
尋日走左一半QQ牛

仆佢個街
ADR 又升

鳩頭CFU,一日財演,一世財演。
\|/
日日創新高既qq...😞
尋日走左一半QQ牛

仆佢個街
ADR 又升

鳩頭CFU,一日財演,一世財演。

有賺都要屌...仲要升咁多先追...勸你知足少少...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞