沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我都要包頭, 估唔到12號咁跌法, SP左, 可能要接飛刀
我都要包頭, 估唔到12號咁跌法, SP左, 可能要接飛刀

All in不可說追番啦清

好強心理質素

我玩期,都學習緊揸耐d,發覺只有長揸先可以食盡升浪,同唔駛搞到自己好似跑數咁日日要諗咩位入貨

好強心理質素

我玩期,都學習緊揸耐d,發覺只有長揸先可以食盡升浪,同唔駛搞到自己好似跑數咁日日要諗咩位入貨

唔通師父為左避開沈門,唔出實戰理論?

美股等緊師父指示

當師父係道指20000點時確認美股牛三尾聲,弟子將全部mpf 轉美股,等緊師父宣布美股可作長線投資時退出
唔通師父為左避開沈門,唔出實戰理論?

美股等緊師父指示

當師父係道指20000點時確認美股牛三尾聲,弟子將全部mpf 轉美股,等緊師父宣布美股可作長線投資時退出

今日應該冇人包頭啦呱

返工忙到閪咁冇入=包頭

好強心理質素

冇錯

好強心理質素

恆基又落番50.x

好強心理質素

理論上炒期睇啱方向,夠本又唔怕坐貨,同揸正股冇大分別嘅,本多終勝
師父昨天三點九話:隨時就要郁手。
今日又升。師父無時間出三點九,因為而家挖緊窿,搵窿捐

師父講嘅隨時郁手,原來係指師父自己挖窿搵窿捐。失敬失敬。大師真係大師。七到七過人

大師中喎
笑乜野

師父講嘅隨時郁手,原來係指師父自己挖窿搵窿捐。失敬失敬。大師真係大師。七到七過人

自從啲袋底牛露光,弟子覺得師父變咗,冇晒獨立思考,再咁落去大多數人可能轉投沈卓盈大師

次次出手或者準備出手都俾大戶夾到爆蝦餃
業績前入左$400騰訊LC $6入, 第二日縮VOL縮到仆街走唔切點知未到收市已經升突, 宜家成$30幾蚊, 如果當初對皮幾落去今年可以收工去飛田啦
我屌唔坐入左qq 熊…
我屌唔坐入左qq 熊…

信師父
我屌唔坐入左qq 熊…

遠唔遠
我屌唔坐入左qq 熊…

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞