沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
已開新post,免飛的返屋企

沈門師兄弟徙置區第五十九期 - 問沈能有幾多愁,沒買騰訊又租樓

https://lihkg.com/thread/475495/page/1

今日你應該狂搭的士都得啦

我都想,靠邊站中

我啲股仲未放
66最唔爭氣,又去返44蚊

Yes,等到我都悶,雖然仲贏緊,唯有擺埋一邊唔理

我記得你話睇49蚊
宜家月供66

月供冇問題啦,長期我點睇都會上去,只不過唔夠快,息又唔多

435今日特價
14xx億成交
2318癲撚左

晴巴真係教人 好過好多人

晴巴係唔係無再開POST?

咪o係鳩叫區出現

我少睇出面, 以前唔係叫呢個名

佢唔再開post
但會入呢個post講下野
再唔係睇佢Facebook
佢開post會引好多新手入黎問野

其實依家幾好 少左好多新手 佢答既野更精準

[member] fb大把 [/member]

咪o係鳩叫區出現

佢唔再開post

5號識行
5號識行

師父會唔會又上船

咪o係鳩叫區出現

佢唔再開post

500點 要破29800直上師父阻力位
5號識行

deep v

佢唔再開post

佢唔再開post

張期唔平既話宜家會再俾人夾多100點
師父個7000點係點撚忍到嫁
5號識行

師父會唔會又上船

極可能,肥佬最鍾意呢架船上上落落

要提醒吓匯豐嘅20億美元回購股份計劃已經完成,往後唔會再有
張期唔平既話宜家會再俾人夾多100點
師父個7000點係點撚忍到嫁

頭先有逃生門無走 輸5k..

傳說中的牛三?
本周的每日走勢推測:
周一(辛亥日):天干屬金地支屬水,金生水之局,市況反覆回落,先高後低。(先低後高)
周二(壬子日):天干地支皆屬水,全水之局,反覆向下。(反覆向上)
周三(癸丑日):天干屬水地支屬土,土剋水之局,持續弱勢。(持續強勢)
周四(甲寅日):天干地支皆屬木,全木之局,略作反彈。(不能解讀)
周五(乙卯日):天干地支皆屬木,全木之局,走勢反覆偏好。(走勢反覆偏差)

訊匯證券行政總裁 沈振盈
(作者為註冊持牌人士)

引返上個POST, 呢2日都好準
本周的每日走勢推測:
周一(辛亥日):天干屬金地支屬水,金生水之局,市況反覆回落,先高後低。(先低後高)
周二(壬子日):天干地支皆屬水,全水之局,反覆向下。(反覆向上)
周三(癸丑日):天干屬水地支屬土,土剋水之局,持續弱勢。(持續強勢)
周四(甲寅日):天干地支皆屬木,全木之局,略作反彈。(不能解讀)
周五(乙卯日):天干地支皆屬木,全木之局,走勢反覆偏好。(走勢反覆偏差)

(作者為註冊持牌人士)

持續強勢既反彈係咩?

本周的每日走勢推測:

(作者為註冊持牌人士)

持續強勢既反彈係咩?

回套?

個市傻左,唔行幾日,一行就爆大單邊...
本周的每日走勢推測:

(作者為註冊持牌人士)

持續強勢既反彈係咩?

回套?

略作調整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞