沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
母親的抉擇,而家牛定熊qq 好

睇Julia先。冷靜下。

盤已set!

盤已set!

如果期結30000點,咁師父就瀨足8000點。
男人無瀨過野,是賭氣的話。
男人無瀨過野,多該沒趣。
師父\|/

沽又坐幾十點, 平時港女又唔撚見你谷到咁恆
仆你個臭街

盤已set!

師父\|/

神的男人
沽又坐幾十點, 平時港女又唔撚見你谷到咁恆
仆你個臭街

搞咩禁睇唔開

肯定啦

好想睇朝早都過千億

今日睇泥1500億都走唔甩
睇路

我覺得 “港交所升,個市會跌” ,這個指標已經開始失效。

以前嘅只能參考,歷史唔一定重複,加上上回資金集中炒388,呢次都唔係,已經唔係基金愛股,冇嘢炒先炒佢,就係咁
仲有得升 cls

肯定啦

好想睇朝早都過千億

今日睇泥1500億都走唔甩
睇路

我覺得 “港交所升,個市會跌” ,這個指標已經開始失效。

以前嘅只能參考,歷史唔一定重複,加上上回資金集中炒388,呢次都唔係,已經唔係基金愛股,冇嘢炒先炒佢,就係咁

各位睇路,股神出現。
股神買騰訊賺百萬

係唔係同當年388一樣呢
資歷太淺

盤已set!

個人亂撚曬...唔跟TREND沽期坐百幾點啦仆街

盤已set!

頂唔順,午市返嚟放衍生,留返啲10000股qq牛算
股王狂飆:元朗股神曾錦安靠騰訊賺過百萬

11月21日(二) 10:31

「元朗股神」曾錦安

「元朗股神」曾錦安以10多萬元本金買入騰訊控股(00700),至今賺過百萬元。他說,「騰訊梗係股王!股價升到600元一啲都唔出奇。我會維持現有倉位,包括5手騰訊正股,又揸住10隻牛仔,啱啱有2隻牛仔到咗期,我又即刻加番2隻。」 

其實,他06年已開始留意騰訊,並認為騰訊前景無可限量,惜當時未有衍生工具,所以遲了入市。 

------ 

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20171121/mobile/bkn-20171121103141972-1121_00842_001.html

呢個人,十年前新聞透視見過佢

最子兄,抖下啦。離場打個J,睇下Julia

渣期渣到今朝升300平倉以為到頂咪反手
點知死港女屌番我轉頭, PROFIT咁就衝左一半
由撚去先, 一陣平倉佢又回我又做傻鳩就咪啦
一眼紅想追多D數就出事

屌你老母死港女
師父\|/

美帝股民表示睇師父表演打大佬

師父2017年瀨8000點的豐功偉業,等大師兄返來將之列入神柱,讓世人摸拜,弟子千秋歌頌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞