沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

想入2318遠牛
有冇沈門師兄有介紹
想入2318遠牛
有冇沈門師兄有介紹

尋晚個fd帶我過深圳唱k,佢話要去間高級場,$1000坐枱、$1500上房、酒水房錢$500,埋單每人$2000人仔!

d女既樣、衫、化妝係靚少少,不過覺得有d貴,下次都係去返普通場玩!

sorry冇圖!
尋晚個fd帶我過深圳唱k,佢話要去間高級場,$1000坐枱、$1500上房、酒水房錢$500,埋單每人$2000人仔!

d女既樣、衫、化妝係靚少少,不過覺得有d貴,下次都係去返普通場玩!

sorry冇圖!

2000 人仔係香港洗好似會爽d

sorry冇圖!

啲女香港應該貴啲

qq adr幾多??

sorry冇圖!

尖沙咀、佐敦果d場$2000唔夠架,靚既冇服務、有招呼既年紀大d又冇咁靚,有d𡃁女場既mk妹真係幾正,不過好似大丈夫劇情咁,咩野都唔得,咁純潔咪學人做雞啦!

sorry冇圖!

尖沙咀、佐敦果d場$2000唔夠架,靚既冇服務、有招呼既年紀大d又冇咁靚,有d𡃁女場既mk妹真係幾正,不過好似大丈夫劇情咁,咩野都唔得,咁純潔咪學人做雞啦!

qq adr幾多??

……

未開市
qq adr幾多??

未開市
渣打新入錢機 快咗好多 又touch mon咁 渣打有得救了

sorry冇圖!

金魚都玩唔到啦2k
qq adr幾多??

未開市

留定名師父大勝
依家唔玩指數
Qq入浪5 賭股睇埋聽日 都似入浪5
其他仲係浪4
qq adr幾多??

未開市

留定名師父大勝

大師一定戰勝歸來
qq adr幾多??

未開市

留定名師父大勝

唔係想講d 乜野…
但係可唔可以至少搞清楚外圍係幾點開…

(鳩叫黨另計)
qq adr幾多??

未開市

留定名師父大勝

大師一定戰勝歸來

280蚊!
qq adr幾多??

未開市

留定名師父大勝

唔係想講d 乜野…
但係可唔可以至少搞清楚外圍係幾點開…

(鳩叫黨另計)

冇貨鳩叫

想入2318遠牛
有冇沈門師兄有介紹

感覺唔太驚,應該仲有得玩下
近排呢堆痴線大陸股好似唔識停咁

QQ升到420,又可以放減D牛

三塊咁多

老是常出現,要加料對付,黑氣石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞