沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

控制吓注碼啦,呢輪真係睇唔通,今日升市有升幅嘅得6百幾隻,跌嘅千幾,平手/冇成交千幾,即係得1/4左右反彈/上升,成交1082億,完全唔似想推上去,睇多陣

是。同意。危危地。要控制下注碼。

猩猩船長血案

而家想佢沈......佢又唔肯沈判
ADR QQ繼續上

廢話太多,一頁唔夠已走,我講過我買書嘅方式,睇文都係一樣

控制吓注碼啦,呢輪真係睇唔通,今日升市有升幅嘅得6百幾隻,跌嘅千幾,平手/冇成交千幾,即係得1/4左右反彈/上升,成交1082億,完全唔似想推上去,睇多陣

是。同意。危危地。要控制下注碼。

猩猩船長血案

而家想佢沈......佢又唔肯沈判

老人巴閃咗,地產股盤數難做手腳啲,點睇?

問吓專業意見先
高開加沽

[quote]師父收嘢
\|/

QQ唔沽要買,都唔好

問吓專業意見先

成日覺得強國啲數好多假
今年隻隻都爆標,下下都double ,一兩倍咁上

高開加沽

問吓專業意見先

成日覺得強國啲數好多假
今年隻隻都爆標,下下都double ,一兩倍咁上

地產股可能例外,好難做假數,政府有部門紀錄賣咗幾多個單位,價錢幾多,落成單位幾多,銀行借咗幾多錢比佢咁

樓唔存在死貨過期,擺得耐有機會仲賺多咗,唔怕風吹雨打嘅

電腦產品唔同啦,爛鬼notebook過晒期仲可以估折舊好少都得,斷鳩估嘅,其實係垃圾,當資產,師父某愛股
期就黎300

問吓專業意見先

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞