沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

聖物

終於打爆三萬點

唔該大師兄幫手搞啲空位出嚟,師父果然唔chur繼續估頂,條友誓要扑中股joy

佢哋寫得好大隻

趕係32000之前填滿下面

聖物

終於打爆三萬點

唔該大師兄幫手搞啲空位出嚟,師父果然唔chur繼續估頂,條友誓要扑中股joy

佢哋寫得好大隻

有幾個我寫既,用mouse寫字其實好難
大師兄寫左咁多真係
感覺個市好唔健康

已經唔係投資,係人買我買既剩炒市

聖物

終於打爆三萬點

佢哋寫得好大隻

大師兄等你親自提筆

聖物

終於打爆三萬點

佢哋寫得好大隻

冇法,個個唔熟手,我用iPad寫唔掂,淨係識打交差
唔經唔覺升左咁撚多 痴線

係29xxx e下升得超快
聖物數字唔好再寫係左手邊 , 記得係親左手邊都要破好耐加比師傅扑一大棍之後先破到
聖物數字唔好再寫係左手邊 , 記得係親左手邊都要破好耐加比師傅扑一大棍之後先破到

諗返起8月師父話9、10月食大茶飯,九月比佢食到6百點左右,十月又冇飯開,今個月竟然搞袋底牛交租,真係肉酸
諗返起8月師父話9、10月食大茶飯,九月比佢食到6百點左右,十月又冇飯開,今個月竟然搞袋底牛交租,真係肉酸

難忘暑假

大茶飯又要延遲

\|/恭迎沈門最新聖物阻力圖\|/

聖物

終於打爆三萬點

恭請大師兄帶領沈門弟子直取32000
要澄清我尊敬師父嘅,只係講事實啫,全部冇屈佢㗎

大茶飯又要延遲

廚師已回鄉耕田,唔存在啦

大茶飯又要延遲

廚師已回鄉耕田,唔存在啦

真係驚師父有日係電視機面前落淚

大師兄幾時到你復出開返post?

仲未有狀態,sorry!

Shuminator: Judgement Day

聖物

終於打爆三萬點

大師兄

大師兄幾時到你復出開返post?

仲未有狀態,sorry!

有心情先返嚟,不過可能又要你幫手拉長留位聖物,大家都知師父啲「一嚿水戰術」幾仆街㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞