沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

咁少好快追返

聖物

終於打爆三萬點

唔該大師兄幫手搞啲空位出嚟,師父果然唔chur繼續估頂,條友誓要扑中股joy

佢哋寫得好大隻

有幾個我寫既,用mouse寫字其實好難
大師兄寫左咁多真係

緊係啦!你以為大師兄玩改圖玩左幾多年!

玩到結埋婚生埋仔!

992老母做乜改公司章程
月底目標係要師父派多一皮俾我,唔派我打甩佢個鳩頭

Same
加油

聖物

終於打爆三萬點

唔該大師兄幫手搞啲空位出嚟,師父果然唔chur繼續估頂,條友誓要扑中股joy

佢哋寫得好大隻

有幾個我寫既,用mouse寫字其實好難
大師兄寫左咁多真係

緊係啦!你以為大師兄玩改圖玩左幾多年!

玩到結埋婚生埋仔!

二師兄直線抽擊

真經典
夜期?!
我有冇睇錯...?

前︰29,850  開︰29,853  高 / 低︰31,341 / 29,842

8 月果時我輸緊 50% 本添啦
而家差 15% 追返
夜期準備上3萬
好癲
夜期?!
我有冇睇錯...?

前︰29,850  開︰29,853  高 / 低︰31,341 / 29,842

真wo
夜期?!
我有冇睇錯...?

真wo

好癲喎
不過我同師父一樣賴晒野,冇錢數
夜期準備上3萬

下一轉用邊啲股谷上去32000,騰訊短期夠數,基金佬要搏業績,今日谷咗388,下一隻5?66?
夜期?!
我有冇睇錯...?

真wo

好癲喎
不過我同師父一樣賴晒野,冇錢數

師父見聖物圖無位
直接12月前打爆三幻二
夜期準備上3萬

下一轉用邊啲股谷上去32000,騰訊短期夠數,基金佬要搏業績,今日谷咗388,下一隻5?66?

你係唔係漏左992
夜期準備上3萬

你係唔係漏左992

係喎

molamola
31,341成交到 ?!

平到倉o個張咪賺多勁多

平到倉o個張咪賺多勁多

嘩屌
個野壞左呀

平到倉o個張咪賺多勁多

夜期真係隨心所欲!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞