沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
大師兄

端端你點啊
qq又特價
大師兄

端端你點啊

過左一關,後面仲有
[quote]大師兄
當初創立沈門話要取下 32000
而家距離不遠了

大師兄,請頒布軍令!入左去32000 我地會有咩女?

每人獎 72 個處女

完成霸業!
到時d處女自動排隊搵我地!

師妹改左名 ?

大師兄

端端你點啊

過左一關,後面仲有

撐你啊衰佬 我等你同我去秦國ga
大師兄

端端你點啊

過左一關,後面仲有

大師兄

端端你點啊

過左一關,後面仲有

MelisaC 係咪之前的 C妹
大師兄

端端你點啊

過左一關,後面仲有

唔係白水哥咩?
大師兄

端端你點啊

過左一關,後面仲有

唔係白水哥咩?

我都差啲認唔到會計佬你

好多唔知邊位嚟嘅
大師兄

端端你點啊

過左一關,後面仲有

唔係白水哥咩?

好多唔知邊位嚟嘅

【中環人語】睇淡騰訊又無樓 沈大師牙骹戰連環輸

近排網上有句好精警潮語:「問君能有幾多愁,沒買騰訊沒買樓。」由此可見冇買呢兩瓣升到嘭嘭聲資產,真係慘到冇朋友,眼淚在心裡流。而呢一刻小宗諗起財經演員沈振盈,事關佢長年睇淡樓市,自己亦身體力行做無殼一族,再加上佢又睇淡騰訊,更公開同公仔箱觀眾side bet,喺騰訊股價三百三十蚊時輸賭,上落五十蚊定勝負,結果上星期股王衝破三百八十蚊大關,大師即刻俾人翻舊賬要求找數,請對方食飯。

查實沈大師賭性相當強(平時愛過大海及賭馬仔),周不時同人進行牙骹戰。線人報料原來佢幾年前亦同友人side bet,喺獨立第三方見證下,押注實施咗超過三十四年嘅港元聯繫匯率制度,會喺兩年內取消,仲話到時香港便會大亂,樓市崩盤,銀紙貶值等等(下刪一千字)。友人覺得贏面太高勝之不武,講明就算係上調七點八呢個數,都當大師勝出。

結果兩年過去,聯繫匯率穩如泰山,沈大師輸得無話可說咯,但該名友人無意要佢找數。唔知係咪驚大師輸落好多牙骹戰,約佢食飯要輪到出年乎?

http://nextplus.nextmedia.com/news/finance/20171121/559733

生果真係大撚膽

當年放走咗呢個生招牌,依家嚟抽水,抵佢蝕到仆街

生果報蝕到仆街,學人認屎認屁串師父,醜唔醜呀
大師兄

端端你點啊

過左一關,後面仲有

碌緊落黎
碌緊落黎

700帶住碌
700回左13蚊
QQ似係喺呢個位磨起碼半個月啦
上次都係咁
今日冇升收市/倒跌都仲得
碌緊落黎

700帶住碌

會唔會轉燈
mola mola 散水
聽日殺牛
轉燈啦
好撚大棍
碌緊落黎

700帶住碌

會唔會轉燈

差少少, 最近個下回到升1.2
cfu番黎啦
cfu番黎啦

星期五晚錢錢錢唔洗回顧2007, 27啦
期指由低水變做高水, 好事定壞事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞