沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
師父收嘢
\|/
QQ唔沽都唔好買

認真mode,今日個大市盤面我覺得鬼鬼地,錢大部份轟晒去700,唔係好現象,睇個勢700聽朝仲有,晏晝可能有回

我直覺未必啱,注意風險

我無乜點追post。但係總之就相嗌唔好口。

正正常常既黎傾計無所謂
呢度係求財唔係求氣 想要係度也文也武只會惹人厭

我撐河馬
師父收嘢
\|/
QQ唔沽都唔好買

希望師父重點講多啲沈門主力啦
英國王已經準備好聽日篇稿又J
古洞南農地申建270座洋房 不獲規劃署支持 (18:18)

on.cc東網專訊】發展商將旗下農地改劃住宅受阻,恒基地產(00012)或有關人士於2015年向城規會提交規劃申請,提出將古洞南蕉徑新圍以東面積約123.5萬方呎農地,申請改劃住宅用途,以興建270座3層高洋房,平均每座面積約1,830方呎,總樓面約49.4萬方呎。

不過,規劃署並不支持有關申請,認為地盤一帶仍有運作中、或有復耕潛力的農地,若通過改劃會令該區優質農地永久喪失,維持「農業」用途可恰當地反映現狀。

該署亦認為,申請人未能證明擬議發展計劃,不會對周邊交通、景觀及生態環境構成不利影響,若通過申請會成為不良先例。上述規劃申請將於本周五(24日)交由城規會審議,預計難獲通過。

//啱啱睇到12呢單嘢,最好夾落去就啱啦
古洞南農地申建270座洋房 不獲規劃署支持 (18:18)

http://on.cc東網專訊】發展商將旗下農地改劃住宅受阻,恒基地產(00012)或有關人士於2015年向城規會提交規劃申請,提出將古洞南蕉徑新圍以東面積約123.5萬方呎農地,申請改劃住宅用途,以興建270座3層高洋房,平均每座面積約1,830方呎,總樓面約49.4萬方呎。

不過,規劃署並不支持有關申請,認為地盤一帶仍有運作中、或有復耕潛力的農地,若通過改劃會令該區優質農地永久喪失,維持「農業」用途可恰當地反映現狀。

該署亦認為,申請人未能證明擬議發展計劃,不會對周邊交通、景觀及生態環境構成不利影響,若通過申請會成為不良先例。上述規劃申請將於本周五(24日)交由城規會審議,預計難獲通過。

//啱啱睇到12呢單嘢,最好夾落去就啱啦

師父收嘢
\|/
QQ唔沽都唔好買

即係靠邊站
師父已經好耐冇講外匯 靠邊站咗成個月啦我
認真mode,今日個大市盤面我覺得鬼鬼地,錢大部份轟晒去700,唔係好現象,睇個勢700聽朝仲有,晏晝可能有回

我直覺未必啱,注意風險

我直覺未必啱,注意風險

+1

七兄,好耐無見

好耐無見 返晒黎啦
靠邊站左好耐,好想落翻場玩牛熊
仲以為可以等到大師兄返黎開新post

我都想大師兄重開沈門,唔使人丁單薄,我又震唔住個場搞到嗌交

V師兄

我直覺未必啱,注意風險

我直覺未必啱,注意風險

我直覺未必啱,注意風險

我直覺未必啱,注意風險

似8仔d搭棚手法😂

我直覺未必啱,注意風險

冇理由喎,德國肥婆可能冇得玩,今晚歐元跌緊

聽日實J,放心得啦

冇理由喎,德國肥婆可能冇得玩,今晚歐元跌緊

聽日實J,放心得啦

不過問心 師父睇外匯都算有d料到
(起碼唔燈)
qq個棚究竟可以搭幾高。。。
qq個棚究竟可以搭幾高。。。

Qq個棚高d,定師父面皮厚d?

無論qq幾多錢 肥佬都可以隨時轉身

我直覺未必啱,注意風險

靠邊站左好耐,好想落翻場玩牛熊
仲以為可以等到大師兄返黎開新post

我都想大師兄重開沈門,唔使人丁單薄,我又震唔住個場搞到嗌交

要你地先鎮得住佢地,我出盡力都搞佢地唔掂

我直覺未必啱,注意風險

其實今日d大單流出都唔細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞