沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我感覺到頭先大戶出哂嘢,係頂位開左淡

睇下聽日係咪出射擊之星咪知

30000唔沽幾時沽啊?

逢高加沽

師父應該係31341沽左期
依加賺到笑

恭迎最新加長版
沈門聖物阻力圖

\|/ \|/ \|/ \|/ \|/

恭迎最新加長版
沈門聖物阻力圖

馬撚咁長,夾到師父去冥王星

恭迎最新加長版
沈門聖物阻力圖

人生勝利組

恭迎最新加長版
沈門聖物阻力圖

恭迎最新加長版
沈門聖物阻力圖

\|/

恭迎最新加長版
沈門聖物阻力圖

\|/

恭迎最新加長版
沈門聖物阻力圖

恭迎最新加長版
沈門聖物阻力圖

\|/

個市真係痴左,下午手㾗put下700,20分鐘執50格,比著早幾個月磨一星期都唔得
夜期好恐怖
今日領悟到d野,係牛市起步狂掃牛長坐仲好過短炒波幅

問題係你唔知幾時牛市起步

一路都係長揸悶贏、本多終勝嘅比例最多,樓post個巴打都係,炒嚟炒去未必贏得多過揸長

今年1083我自己就係啦,揸長啲廿萬股4.2入,冇700咁勁都執50個咁滯,炒三次贏得仲少,方向啱揀啱揸就係

識得個人炒賣為生,熊三牛一入貨揸到牛三走人,熊市旅行寫書法,不過我一直學唔嚟

恭迎最新加長版
沈門聖物阻力圖

\|/

平時我用阻力圖做電話wallpaper
呢張長到咁點用呀師兄

\|/

平時我用阻力圖做電話wallpaper
呢張長到咁點用呀師兄

咁誠心

恭迎最新加長版
沈門聖物阻力圖

280-300窄過300-320

一路都係長揸悶贏、本多終勝嘅比例最多,樓post個巴打都係,炒嚟炒去未必贏得多過揸長

今年1083我自己就係啦,揸長啲廿萬股4.2入,冇700咁勁都執50個咁滯,炒三次贏得仲少,方向啱揀啱揸就係

識得個人炒賣為生,熊三牛一入貨揸到牛三走人,熊市旅行寫書法,不過我一直學唔嚟

紅字,奧義所在

高手
今次牛市得著最多係親身體驗到長揸先至能夠無壓力揾大錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞