沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
師父係錢錢錢成日講既野唔係無道理, 但真係佢自己都唔知幾時應驗

認真mode,今日個大市盤面我覺得鬼鬼地,錢大部份轟晒去700,唔係好現象,睇個勢700聽朝仲有,晏晝可能有回

我直覺未必啱,注意風險

認真mode,今日個大市盤面我覺得鬼鬼地,錢大部份轟晒去700,唔係好現象,睇個勢700聽朝仲有,晏晝可能有回

我直覺未必啱,注意風險

我直覺未必啱,注意風險

其實老散肯放貨獲利既一定少過高追既老散

控制吓注碼啦,呢輪真係睇唔通,今日升市有升幅嘅得6百幾隻,跌嘅千幾,平手/冇成交千幾,即係得1/4左右反彈/上升,成交1082億,完全唔似想推上去,睇多陣

控制吓注碼啦,呢輪真係睇唔通,今日升市有升幅嘅得6百幾隻,跌嘅千幾,平手/冇成交千幾,即係得1/4左右反彈/上升,成交1082億,完全唔似想推上去,睇多陣

On撚鳩

我睇左兩次都唔明佢寫緊乜
真係控制注碼
有profit 拎d 出黎
唔好又all in

廢話太多,一頁唔夠已走,我講過我買書嘅方式,睇文都係一樣

廢話太多,一頁唔夠已走,我講過我買書嘅方式,睇文都係一樣

1、豐盛金融資產管理董事黃國英在東方產經「對沖國度」專欄表示,兩極分化愈益嚴重,知識型輕資產公司根本無懼縮槓桿,而且投資者心態亦有影響。當一隻股票長期一浪高於一浪,長情股東帳面利潤水漲船高,愈坐愈有信心,相反,那些周期股次次升勢曇花一現無以為繼,不停有食唔食無得贏反過來仲要輸,炒過兩三次也敬而遠之,人同此心之下,除非有超強催化劑出現,否則愈來愈難升,買股票真的切戒貪平。 

諗起有人講過:992真係好抵買

是。同意。危危地。要控制下注碼。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞