沈門師兄弟徙置區第五十八期 - 師父的袋底牛不容忽視

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

成棟IFC咁

CLS

係唔係要睇定新聞邊個跳樓

1,400點多咪大期咪70,000,細先14,000駛鬼跳咩
如果1,400點都要跳,師傅8,000點咪要上太空跳

師父話呢啲係夾倉

夾到上太空

師父話夾到上太空倉都好 都唔係佢既錯 係市場既錯

大師唔會有錯,就算升多一萬點大師都無錯

見證曆史一刻

成棟IFC咁

CLS

係唔係要睇定新聞邊個跳樓

1,400點多咪大期咪70,000,細先14,000駛鬼跳咩
如果1,400點都要跳,師傅8,000點咪要上太空跳

師父話呢啲係夾倉

夾到上太空

行緊2萬點大型上落市啫 我無錯
入左熊,聽日開市有冇機會跌

夜期破左位,張聖物圖dum得??
行緊2萬點大型上落市啫 我無錯

師父聽日睇夾多口,你居然入熊做師父對家

夜期唔算,我哋計現貨指數

夜期唔算,我哋計現貨指數

就算打完大佬 都唔代表聖物圖要掉咗佢

唔尊重聖物,師父唔會保佑你賺大錢

信師父!繼續等!
All in左大期唔夠按金俾人斬左倉既點算
All in左大期唔夠按金俾人斬左倉既點算

咁咪恭喜哂
一日殺哂上面啲熊係咩玩法

恭迎最新加長版
沈門聖物阻力圖

\|/ \|/ \|/ \|/ \|/

\|/
我感覺到頭先大戶出哂嘢,係頂位開左淡

睇下聽日係咪出射擊之星咪知

睇下聽日係咪出射擊之星咪知

30000唔沽幾時沽啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞