涉強姦醉酒處女教師並於臉上射精 男教師今於高院受審

438 回覆
267 Like 12 Dislike
其實呢d扑得野去埋屋企9成唔係姦

怪就怪條仔以為可以食免費餐唔肯埋單

Of course you say that la colour wolf

扑得多野都知邊有咁多強姦
女人唔想扑野你估咁易屌得落

你估個個男人都係悍匪咩

多數告強姦既都係d女人用黎報復個男人既

好多時係怕都諗唔到嘢

或者係畀人落藥
有記者試過喺美國好易買到
迷姦水香港都聽唔少
你低估男女身型體力差異

你話對準條丁踼
你估臨亂真係咁易?
嗰啲話扮含咬丁嗰啲真係

Of course you say that la colour wolf

你估個個男人都係悍匪咩

好多時係怕都諗唔到嘢

或者係畀人落藥
迷姦水香港都聽唔少
你低估男女身型體力差異

你話對準條丁踼
你估臨亂真係咁易?
嗰啲話扮含咬丁嗰啲真係

呢單佢醉到無力反抗點反
醉左喎,唔係訓著喎屌,有無常識
強姦處女

你估個個男人都係悍匪咩

好多時係怕都諗唔到嘢

或者係畀人落藥
迷姦水香港都聽唔少
你低估男女身型體力差異

你話對準條丁踼
你估臨亂真係咁易?
嗰啲話扮含咬丁嗰啲真係

呢單佢醉到無力反抗點反

杯野應有加料

你估個個男人都係悍匪咩

好多時係怕都諗唔到嘢

或者係畀人落藥
迷姦水香港都聽唔少
你低估男女身型體力差異

你話對準條丁踼
你估臨亂真係咁易?
嗰啲話扮含咬丁嗰啲真係

呢單佢醉到無力反抗點反

杯野應有加料

聽講冇色冇味防不勝防

就算係跟啲貌似正人君子朋友
男人都係會下體take over
成班連登仔見到係強姦處女就屌鳩條仔
平時有強姦案就話條女係雞係公廁
成班連登仔見到係強姦處女就屌鳩條仔
平時有強姦案就話條女係雞係公廁

屌你老母
咁我信處女唔會咁狗屈人既, 不過睇下有咩證據lo
只係, 自知酒量唔好就咪撚飲啦你老母
強姦處女

其實處女係心理上happy
根本一路乾入,條女痛你都唔好受
仲要扮好愛佢鼓勵佢放鬆完全插入D最深
但之後佢有第二個都係幫手埋單
心理上真係爽死
D 盲撐既人有冇諗過
咁荒謬都告得入既話
開左先例 大把女可以用強姦屈人入去坐
到時你口德值升滿左都冇人救到你

笑撚死人咩

我上邊咪講撚左囉

你覺得老屈人地強姦係咁撚容易 咁撚好玩既

下次你畀你老闆鬧左幾句

你咪老屈返佢雞姦你囉

反正你班垃圾覺得老屈人地強姦係咁撚容易 咁撚好玩架嘛

你地班撚樣唔做就正龜公

冇證據盲撐
唔係話幫個被告
但你咁樣預設左係真既
無視所有疑點
條女一定冇動機
咁仲唔係盲撐

唔容易?而家咩證據都唔洗
洗下眼淚就得
如果咁都告得入
咁都唔易?

未見過人做戲?
大把人做戲勁啦
唔一定要拍戲先見到

我係你就潛
兩年後先報警

告到高院啦小朋友,官司玩一兩年好正常

2年後先 拎聯絡資料再告呀
重睇啦
強姦處女

心理上真係爽死

你以為處女就無水?
強姦處女

心理上真係爽死

你以為處女就無水?

試過一次真係好少水,依個世界唔係得有同冇2個答案,相對地好少水已好難入
勞資糾紛

個人簽名 x 按此隱藏
--------------------------------

[/quote]
你老母俾人姦都係勞資糾紛
係連登
除左處女先唔係雞同公廁
強姦處女

心理上真係爽死

賤男
唔愛人做乜破人處
點解條女可以係條仔屋企比人姦完 ,就咁走左去而唔報警?
強姦處女

心理上真係爽死

你以為處女就無水?

試過一次真係好少水,依個世界唔係得有同冇2個答案,相對地好少水已好難入

你條丁咁幼應該好易入㗎
D 盲撐既人有冇諗過
咁荒謬都告得入既話

笑撚死人咩

我上邊咪講撚左囉

下次你畀你老闆鬧左幾句

你咪老屈返佢雞姦你囉

你地班撚樣唔做就正龜公

冇證據盲撐
唔係話幫個被告
但你咁樣預設左係真既
無視所有疑點
條女一定冇動機
咁仲唔係盲撐

洗下眼淚就得
如果咁都告得入
咁都唔易?

未見過人做戲?
大把人做戲勁啦
唔一定要拍戲先見到

我係你就潛

冇返咁上下可信性都上唔到 court 啦
就算有少數女人屈人多數未上到court 警察都捉到佢哋啦
如果個男仔唔係住公屋,係住貴私樓,成件事會變成點?

我都覺
成班連登仔一見處女發撚晒癲
真係強姦隔兩年先黎告
你話你係男人都得啦
個臭雞又叫咩名?
李魯姆
D 盲撐既人有冇諗過
咁荒謬都告得入既話

笑撚死人咩

我上邊咪講撚左囉

下次你畀你老闆鬧左幾句

你咪老屈返佢雞姦你囉

你地班撚樣唔做就正龜公

冇證據盲撐
唔係話幫個被告
但你咁樣預設左係真既
無視所有疑點
條女一定冇動機
咁仲唔係盲撐

洗下眼淚就得
如果咁都告得入
咁都唔易?

未見過人做戲?
大把人做戲勁啦
唔一定要拍戲先見到

我係你就潛

冇返咁上下可信性都上唔到 court 啦
就算有少數女人屈人多數未上到court 警察都捉到佢哋啦

未必,香港係警察除非搵到證據證明個女人係冤枉個被告,否則,就一定上到court審
早幾日單追數佬強姦個道姑就係咁,基本上毫無證據證明有冇強姦,所有野都係等上到庭再審,交俾陪審團決定
酒醉女幼師被姦案 事主哭稱守秘一年未報警 期間只懂「匿埋喊」

男教師涉嫌強姦酒醉幼稚園女教師案續審,女事主今(2日)繼續作供時稱,案發翌日她酒醒後,回到家中仍猶有餘悸,只敢向一名女性朋友透露被性侵,對方叫她保守這個秘密。事隔一年多,她拍拖後向男友坦白事件,男友即叫她向「風雨蘭」求助,她庭上哭訴:「收埋喺心好辛苦,唔可以周圍同人講,自己匿埋喊。」

被告鄧庚濤,27歲,否認一項強姦罪,指他於2014年9月27日在一個公屋單位內,強姦與他同齡的幼稚園女教師X。

女幼師勸永遠保守秘密

27歲女事主供稱,案發翌日她酒醒,心中很驚慌,立即回家睡覺,連洗澡也沒洗。她事後只向一名同樣任職幼稚園教師的女性朋友Y透露此事,說被性侵的過程很驚很痛,但Y跟她說:「得我們兩個人知,唔好話畀人知。」她於是一直保守這個秘密。

事主稱只懂自己躲著哭

直至2015年中,她結識了修讀社工的男朋友,開始拍拖,她同年年底終於向男友透露被性侵,男友即介紹她向「風雨蘭」求助。女事主庭上情緒激動,邊哭邊說:「收埋喺心好辛苦,唔可以周圍同人講,自己匿埋喊。」

她向「風雨蘭」求助後,因為她沒有被告的聯絡方法,輾轉通過朋友Y取得被告朋友的電話,才取得被告電話。最終她在2016年5月7日報警,警方3日後拘捕被告。

案件編號:HCCC437/2016
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞