涉強姦醉酒處女教師並於臉上射精 男教師今於高院受審

438 回覆
267 Like 12 Dislike
做教育都可以咁撚蠢
點教小朋友保護自己
強姦受害人好多都冇勇氣報案
可能拖好耐先有勇氣報警

拖兩年先報警好正常?
依加有乜證據可以指到個男既真係強姦?
如果呢單最後入到,大把港女都可以咁樣突然告番自己以前啲sp呀ex呀
成件事問題在於香港應該就要宣傳多啲有咩事就即刻報警而唔係一句無勇氣就唔報
就算個男真係有屌過條女,兩年仲可以邊到拎證據?

同埋冇勇氣還冇勇氣
搞出呢啲先例出嚟係會害死人

大家咁撚體諒強姦案受害者,
又有冇諗過被無辜標籤為強姦犯所受嘅傷害係唔會喺強姦受害者之下

受害者早啲報警明明係可以令成件事得到更加公正嘅處理

不過我都明白道德撚/女權撚想要嘅其實唔係公正

咪係 即場告既話 驗到定唔驗到 直接有答案 唔洗嘈
而家隔2年 口同鼻嗌 就算告唔入 D人都係心諗 算你好彩 隔2年冇證據比你走到

不敗之地

男人真係好蝕底
性罪行太易俾人老屈
屈一屈 告唔告得入都搞到你身敗名裂
做教育都可以咁撚蠢
點教小朋友保護自己

幼教門檻咁低
邊到講個女27歲呀

真係屌你都廢事
點解啲男人咁鍾意玩射臉
依家腥港淨返啲咁既人肯做教師 ?

男既仆街 , 借醉強姦
女既 ON 9 地蠢 , 被姦完都可以唔即刻報警

香港教師咁易做
話屈人強姦嗰班人
點解你地唔試下老屈畀人雞姦 ?

你地講到老屈之後上庭 喊苦喊忽 好似好好玩咁

問下上面果單新聞個tb 同埋 之前果個美容師係咪咁好玩囉

大家都係跟新聞黎講姐 比人姦左 2年後突然告 告既理由仲要咁荒謬 有懷疑好正常

以事論事又比你用道德判鬥

喺你地眼中, 每年發生咁多單強姦, 100% 都話係個女仔老屈架啦
以事論事 ? 講出嚟你自己唔笑呀 ?

大把人都講左啦 正常強姦點解要等2年
個理由仲要話係因為唔知佢住邊 所以唔告 2年後知道就告返
個理由咁荒謬 懷疑好奇?比哂理由唔係以事論事緊?

而家唔係連登仔盲反女人 係你條傻西盲反連登仔

大把受害人過咗多年先提起勇氣報警

好多甚至不了了之,無端端屈佢把撚咩

我9估受害人可能之後拍拖,男朋友鼓勵報警

真係好多人怕有二次傷害

你睇辯方都盤問當時係咪處
又會質疑可信性 甚至人格謀殺話你主動呀畀錯訊息人
天生放盪
又會畀人評頭品足

要為自己取返公道係需要無比勇氣
呢d臭雞平時就扮晒純情 一turn on佢就主動騎上黎啦 扮乜畀人強姦 擺明就係見攞唔到著數心有不甘屈鳩個男既

女人嘅性慾不嬲都係唔聲唔聲,chur到你驚
個處留左27年 諗住比將來個老公
咁就比呢啲仆街破左 切柒左佢條撚去啦

你邊隻眼睇到寫女27歲

讀好啲書先啦,難怪閱讀理解都有人肥佬
幼教應該好靚

幼教應該好靚

唔好ff咁多啦
可能拖好耐先有勇氣報警

拖兩年先報警好正常?
如果呢單最後入到,大把港女都可以咁樣突然告番自己以前啲sp呀ex呀
成件事問題在於香港應該就要宣傳多啲有咩事就即刻報警而唔係一句無勇氣就唔報

同埋冇勇氣還冇勇氣

又有冇諗過被無辜標籤為強姦犯所受嘅傷害係唔會喺強姦受害者之下

而家隔2年 口同鼻嗌 就算告唔入 D人都係心諗 算你好彩 隔2年冇證據比你走到

不敗之地

男人真係好蝕底
性罪行太易俾人老屈

仲要而家開曬名
可能拖好耐先有勇氣報警

拖兩年先報警好正常?

同埋冇勇氣還冇勇氣

不敗之地

男人真係好蝕底
性罪行太易俾人老屈

仲要而家開曬名

唯有希望個男教師係真係guilty
而家就算告唔入都未必保得住份工
遂離開被告單位

又唔即刻報案
話屈人強姦嗰班人

大家都係跟新聞黎講姐 比人姦左 2年後突然告 告既理由仲要咁荒謬 有懷疑好正常

喺你地眼中, 每年發生咁多單強姦, 100% 都話係個女仔老屈架啦

真係好多人怕有二次傷害

天生放盪
又會畀人評頭品足

時間隔咁耐可信性高嘅證據可能根本就搵唔到了
正因為咁,個女人白白俾咗辯方律師更多嘅機會去質疑佢嘅可信性,同埋人格謀殺乜乜乜...
話屈人強姦嗰班人

真係好多人怕有二次傷害

天生放盪
又會畀人評頭品足

時間隔咁耐可信性高嘅證據可能根本就搵唔到了
正因為咁,個女人白白俾咗辯方律師更多嘅機會去質疑佢嘅可信性,同埋人格謀殺乜乜乜...

所以好多人一時心軟一時x疑不決
就會長時間將件事放心底
自己承受
放生咗個賤人
其實有咩證據係強姦
又唔係街到有閉路電視
屋企真仆嘢定強姦邊個知

睇cctv實知
其實呢d扑得野去埋屋企9成唔係姦

怪就怪條仔以為可以食免費餐唔肯埋單

Of course you say that la colour wolf
好多女人比人強姦完都唔敢報警

呢單野除非有人證物證
最後可能疑點利益歸於被告多
好多女人比人強姦完都唔敢報警

呢單野除非有人證物證
最後可能疑點利益歸於被告多

幼教應該好靚

唔好ff咁多啦

好多肥婆樓下
兩年後先報警好長咩

大把新聞比親戚強姦,過左10幾廿年報警都有啦

唔係話原告一定係被強姦,但我哋冇機會親身睇原告被告其他證人作供,唔好妄下判斷,咪當陪審團傻先得架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞