涉強姦醉酒處女教師並於臉上射精 男教師今於高院受審

438 回覆
267 Like 12 Dislike
十六歲Tomboy打扮的少女,今年四月透過女同學認識對方的十九歲男友後,即跟男方回家性交。惟翌日少女突然報警指遭男方強姦,警方一度拘捕該男子,經調查下將他釋放,並改控少女一項明知地誤導警務人員罪,少女不認罪,案件昨於觀塘法院開審。

在髮型屋任職的十九歲男事主蘇嘉星供稱,今年四月十六日晚在食肆內,透過剛拍拖一日的十六歲女友而認識剛失戀的女被告,蘇見被告頭髮「剷青」兼男性打扮,稱「有諗過佢係TB(Tomboy),但唔知佢失戀對象係男定女」。因女友先行回家,蘇與被告「傾通宵」,被告自稱曾在外國留學「好開放」,會與「男同學一齊沖涼之後搞嘢」,二人遂在食肆親吻,蘇笑問「夠唔夠膽同我搞?」被告回應:「好呀!認真。」

男事主稱被告自行脫褲
二人往買安全套後,決定往蘇家,因可順便替手機叉電。清晨七時抵達家中,蘇強調「循例問咗(被告)好多次」是否願意,而被告一直保持微笑,自行脫褲赤裸下身躺上床,並表示「唔除上身」,又替蘇手淫作「熱身」,之後性交約十三分鐘後,蘇發現安全套穿了,被告要求蘇拿花灑沖走她下體的精液,之後被告穿衣離去。蘇指被告全程清醒,惟翌日警方卻上門指他涉強姦。

辯方盤問時指,因蘇得悉被告是喜歡女性的Tomboy,感好奇而提出與被告性交,但被告並無表示同意,蘇對此否認。另外,控方播放食店內的片段,以顯示蘇曾摟抱被告並吻其臉數秒,惟辯方卻強調二人無任何接觸,即時遭裁判官反駁:「啜咗好耐臉珠喎?除非你話鏡頭係假象、大家有幻覺?」,案件周四續審。
案件編號:KTCC 2168/2016

死TB 又唔見佢開名
—————
警方發言人警告說,誤導警務人員是刑事罪行,最高刑罰為入獄六個月及罰款一千元。

係咁架啦,就睇下上面支持開男人名個班偽善撚點駁

係咪都開男人名
其實有咩證據係強姦
又唔係街到有閉路電視
屋企真仆嘢定強姦邊個知

你啱呀, 不過點解你又唔試下老屈個男仔雞姦你 ?

你講乜9
屌你老母 依啲真係死仆街黎 仲要否認
條女又蠢嘅 抺走啲精都唔留起少少做証據

依家判左有罪

法官大人 面上既證據我留左兩年!
個處留左27年 諗住比將來個老公
咁就比呢啲仆街破左 切柒左佢條撚去啦

被告鄧庚濤(27歲)
幼教女係淫d
個處留左27年 諗住比將來個老公
咁就比呢啲仆街破左 切柒左佢條撚去啦

被告鄧庚濤(27歲)

同齡的X

做乜個個都唔睇內文
勞資糾紛

你老母就勞資糾紛
風帆港隊個個?
唔理真定假
當故事聽都覺好sad
會肯留處嘅女一定好純
咁純但第一次就比人姦 好心噏
哂氣喇 調返轉個男係處比人姦又唔同講法 飲咁醉都係自己攞黎 冇得怨
27年都無破係咪本身肥婆大隻?
話屈人強姦嗰班人
點解你地唔試下老屈畀人雞姦 ?

你地講到老屈之後上庭 喊苦喊忽 好似好好玩咁

問下上面果單新聞個tb 同埋 之前果個美容師係咪咁好玩囉

大家都係跟新聞黎講姐 比人姦左 2年後突然告 告既理由仲要咁荒謬 有懷疑好正常

以事論事又比你用道德判鬥
又係未判刑但開晒男方個名

單單刑事案被告都係開名架啦
第一日落黎香港?

咁你覺得咁樣做係正確?

咁使唔使比個屏風佢作供添?
全部審訊都係公開,就算唔報佢個名出黎一樣會見到佢個樣
唔通全部好似家事法庭咁用代號Re X Re Y,然後再閉門審理呀?
强姦處女落地獄

簡體強字 都咁多正皮
依家腥港淨返啲咁既人肯做教師 ?

男既仆街 , 借醉強姦
女既 ON 9 地蠢 , 被姦完都可以唔即刻報警

你判撚左 你邊位

反之亦然啫
你又知人地無咁做 ?

我有話佢冇?
我對佢有冇做唔知
但你當佢做左喇喎高官
智障就柒少陣啦,反之亦然
想學人知魚之樂?真係好撚憎見倒啲白痴
我係你我死左佢啦
弱智都學人上網
去番整路牌啦
話屈人強姦嗰班人

大家都係跟新聞黎講姐 比人姦左 2年後突然告 告既理由仲要咁荒謬 有懷疑好正常

人地好有道德嫁,可能想搏倒有處女屌掛
陣間又屈你冰打受害人添呀
作出懷疑係唔啱嫁
條女就算中出生埋B 、個仔/女入埋幼稚園先告都好合情合理嫁
因為要好有道德
話屈人強姦嗰班人

喺你地眼中, 每年發生咁多單強姦, 100% 都話係個女仔老屈架啦
以事論事 ? 講出嚟你自己唔笑呀 ?

兩年之後先告, 你唔覺可疑?

「你地」眼中,邊個你地?
100%,邊度100%

唔好同智障討論啦
你點勉強一隻蝗去排隊,佢地都只會變成一舊,唔會學得識人類文明
唔理真定假
當故事聽都覺好sad
會肯留處嘅女一定好純
咁純但第一次就比人姦 好心噏

屌,你係咪弱智嫁
如果假嘅點會係比人強姦呀
乜撚野邏輯
小學生上網討論性罪犯?
話屈人強姦嗰班人

喺你地眼中, 每年發生咁多單強姦, 100% 都話係個女仔老屈架啦
以事論事 ? 講出嚟你自己唔笑呀 ?

大把人都講左啦 正常強姦點解要等2年
個理由仲要話係因為唔知佢住邊 所以唔告 2年後知道就告返
個理由咁荒謬 懷疑好奇?比哂理由唔係以事論事緊?

而家唔係連登仔盲反女人 係你條傻西盲反連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞