涉強姦醉酒處女教師並於臉上射精 男教師今於高院受審

438 回覆
267 Like 12 Dislike
2年乜DNA 乜證據都冇哂 咁都告得入既話 真係女人玩哂

屌你老母,你都可以去試嫁

條條女比人強姦完都兩年後先報警
應該大把人爭住試啦傻閪
D 盲撐既人有冇諗過
咁荒謬都告得入既話
開左先例 大把女可以用強姦屈人入去坐
到時你口德值升滿左都冇人救到你
其實最危險嘅並唔係屈人強姦嘅女人,而係抱住"好人好姐點會屈你老強" 呢種諗法嘅道德撚
強姦受害人好多都冇勇氣報案
可能拖好耐先有勇氣報警
可能拖好耐先有勇氣報警

拖兩年先報警好正常?
依加有乜證據可以指到個男既真係強姦?
如果呢單最後入到,大把港女都可以咁樣突然告番自己以前啲sp呀ex呀
成件事問題在於香港應該就要宣傳多啲有咩事就即刻報警而唔係一句無勇氣就唔報
就算個男真係有屌過條女,兩年仲可以邊到拎證據?
可能拖好耐先有勇氣報警

拖兩年先報警好正常?
如果呢單最後入到,大把港女都可以咁樣突然告番自己以前啲sp呀ex呀
成件事問題在於香港應該就要宣傳多啲有咩事就即刻報警而唔係一句無勇氣就唔報

同埋冇勇氣還冇勇氣
搞出呢啲先例出嚟係會害死人

大家咁撚體諒強姦案受害者,
又有冇諗過被無辜標籤為強姦犯所受嘅傷害係唔會喺強姦受害者之下

受害者早啲報警明明係可以令成件事得到更加公正嘅處理

不過我都明白道德撚/女權撚想要嘅其實唔係公正
又係未判刑但開晒男方個名

單單刑事案被告都係開名架啦
第一日落黎香港?

其實唔係嘅。以前會寫姓陳,或陳X 文咁
唔知幾時開始開全名
執屍都執得醒目d啦
梗係灌多d酒等佢斷哂片先啦
隔兩年先報驚
咁都入到,真係好撚驚

男人應該好好保護自己
成班垃圾 淨係覺得 隔左 2 年先報警 係奇怪
又唔會從另一個覺得 老屈人地 2 年前強姦 仲奇怪啦

單細胞生物 真係 單細胞生物

2樣都奇怪 咁又點?
係咪條女話係就係?
D 盲撐既人有冇諗過
咁荒謬都告得入既話
開左先例 大把女可以用強姦屈人入去坐
到時你口德值升滿左都冇人救到你

笑撚死人咩

我上邊咪講撚左囉

你覺得老屈人地強姦係咁撚容易 咁撚好玩既

下次你畀你老闆鬧左幾句

你咪老屈返佢雞姦你囉

反正你班垃圾覺得老屈人地強姦係咁撚容易 咁撚好玩架嘛

你地班撚樣唔做就正龜公

問之前果兩單 TB同個美容師係咪咁容易囉
唔係連登仔盲反女人 係班女自己做臭個朵
其實最危險嘅並唔係屈人強姦嘅女人,而係抱住"好人好姐點會屈你老強" 呢種諗法嘅道德撚

早排個美容師鍾xx誣告人
可以又點解釋「好人好姐屈你老強」理論
可能拖好耐先有勇氣報警

拖兩年先報警好正常?

同埋冇勇氣還冇勇氣
搞出呢啲先例出嚟係會害死人

大家咁撚體諒強姦案受害者,
又有冇諗過被無辜標籤為強姦犯所受嘅傷害係唔會喺強姦受害者之下

受害者早啲報警明明係可以令成件事得到更加公正嘅處理

不過我都明白道德撚/女權撚想要嘅其實唔係公正

咪係 即場告既話 驗到定唔驗到 直接有答案 唔洗嘈
而家隔2年 口同鼻嗌 就算告唔入 D人都係心諗 算你好彩 隔2年冇證據比你走到

不敗之地
如果個男仔唔係住公屋,係住貴私樓,成件事會變成點?

跪地死chur
兩年後先報警

告到高院啦小朋友,官司玩一兩年好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞