涉強姦醉酒處女教師並於臉上射精 男教師今於高院受審

438 回覆
267 Like 12 Dislike
佢搵風雨籣係幾時嘅事? 識左新男友之後係咪?
咁點樣解釋到佢話自己情緒唔穩定要人輔導但同時又可以識到新仔然後至去搵風雨籣
咁樣好令人懷疑係咪做緊戲比條仔睇

另外佢個好友有冇作證扑完後話過佢聽&守秘密係咪真有其事?
個個散哂水, 無得討論
5月才決定報警?X解釋:「因為我自己情緒唔穩定,需要有人輔導,事發之後我覺得
X早前解釋,由事發至報警期間的一年半,都沒找社工求助,只因找不到渠道聯絡社工。
辯方今日質疑,X身為幼稚園教師,修讀幼兒教育高級文憑,擁有大專程度,難道無聽過社署?X說她當時沒想到。

覺得自己需要搵人輔導係幾時既事?
如果兩年前已經有呢個念頭
點有可能唔識搵社工
仲要佢係讀幼教HD,咪玩啦
5月才決定報警?X解釋:「因為我自己情緒唔穩定,需要有人輔導,事發之後我覺得
X早前解釋,由事發至報警期間的一年半,都沒找社工求助,只因找不到渠道聯絡社工。
辯方今日質疑,X身為幼稚園教師,修讀幼兒教育高級文憑,擁有大專程度,難道無聽過社署?X說她當時沒想到。

點有可能唔識搵社工

港女嘅無知係同職業無關㗎

其實有阿媽阿妹家姐女朋友老婆冇理由唔知
雖然強姦案好多時都係隔好耐先報警
但呢種情況多數係受害人年紀小及某段時間內多次受到侵犯,好少見咁大個人隔左兩年先報警,如果真係單靠受害人口頭證供就入罪就好似唔太公道
usb 綫 個疑犯 同佢比, 佢看來更加衰

侮辱女性 仲要射人地塊面

點有可能唔識搵社工

港女嘅無知係同職業無關㗎

其實有阿媽阿妹家姐女朋友老婆冇理由唔知

仲有個社工男友呢?
男教師涉姦醉酒女教師 友人指事主離開時「好清醒」

27歲男教師到卡拉OK房參與朋友聚會,結識了同齡幼稚園教師,及後疑乘女方飲醉酒帶回家中強姦。被告今傳召當晚有出席聚會的友人關日華作供。關稱被告與事主X當晚席間「膊頭黐膊頭、大脾黐大脾」,X離開時很清醒,還跟他揮手說再見,不用別人攙扶。

關日華又指,他於去年更換電話翻看手機的相片時,發現當晚拍下的照片,當中包括被告鄧庚濤和X的合照,令他記起兩人當晚「膊頭黐膊頭、大脾黐大脾」,而案發前一星期,他曾和X晚飯,X也飲醉酒並伏在枱上,要別人送返家。

控方盤問關時質疑,為何他於2016年5月跟警方錄口供時,只說被告與X常坐在一起,卻沒提及兩人 「膊頭黐膊頭、大脾黐大脾」,關解釋因警方沒有問,又指是看到照片後始記起。

控辯稍後將結案陳詞。

27歲男教師到卡拉OK房參與朋友聚會,結識了同齡幼稚園教師,及後疑乘女方飲醉酒帶回家中強姦。被告今傳召當晚有出席聚會的友人關日華作供。關稱被告與事主X當晚席間「膊頭黐膊頭、大脾黐大脾」,X離開時很清醒,還跟他揮手說再見,不用別人攙扶。

關日華又指,他於去年更換電話翻看手機的相片時,發現當晚拍下的照片,當中包括被告鄧庚濤和X的合照,令他記起兩人當晚「膊頭黐膊頭、大脾黐大脾」,而案發前一星期,他曾和X晚飯,X也飲醉酒並伏在枱上,要別人送返家。

控方盤問關時質疑,為何他於2016年5月跟警方錄口供時,只說被告與X常坐在一起,卻沒提及兩人 「膊頭黐膊頭、大脾黐大脾」,關解釋因警方沒有問,又指是看到照片後始記起。

控辯稍後將結案陳詞。

前面班女權撚又再一次比女人出賣

有時真係唔好怪連登仔乜都話勞資糾紛 係班女自己做臭個朵

控辯稍後將結案陳詞。

疑點利益歸於被告
點解控方好似比人㩒住黎打

2年過哂 好難搵到乜有力證據 dna又冇哂 升降機cctv都分分鐘唔知洗左幾耐

而家連友人都睇唔過眼 爆佢大獲 仲唔收皮咩

本來同條仔講自己鐘意踩單車 冇左個處咪算囉 而家又要扮純情屈人老強
而家搞大件事 乜都爆出黎 實比條仔飛 分分鐘仲要比人告返要坐監 真係恭喜呢d臭雞

控辯稍後將結案陳詞。

之前單鳳姐姦劫案都冇人幫個人渣犯啦,係有證據一定會幫個受害人架
如果幼教老師原來老屈條友強姦 最後會點收科呢 btw幼教老師男朋友應該帽事既 有冇巴打知miss 既真身
上面班炒車女權撚去哂邊

九成控方律師都係女人
唔抵得
利申 9up
個個散哂水, 無得討論

愈審愈多問題

男仔果邊有人幫拖

大家都係等緊果位女性好友會唔會作供
個個散哂水, 無得討論

愈審愈多問題

男仔果邊有人幫拖

無奶油清一色全部證人都係辯方咁奇怪
律政司會無人證就charge?
個個散哂水, 無得討論

愈審愈多問題

男仔果邊有人幫拖

無奶油清一色全部證人都係辯方咁奇怪
律政司會無人證就charge?

刑事訴訟-實際上,很多涉及簡易層次的檢控工作(即不太嚴重或簡單的案件),可由警方或其他調查機關處理而毋須律政司司長特別介入,而且此類案件均可在裁判法院經由高級法庭檢控主任代律政司司長審閱

報道無提律政司有特別介入,唔知係咪下面班細自己搞
仲未開x名
控方證人呢?
如果控方無乜證人點解會落charge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞