涉強姦醉酒處女教師並於臉上射精 男教師今於高院受審

438 回覆
267 Like 12 Dislike
個個散哂水, 無得討論

愈審愈多問題

男仔果邊有人幫拖

大家都係等緊果位女性好友會唔會作供

無奶油清一色全部證人都係辯方咁奇怪
律政司會無人證就charge?

刑事訴訟-實際上,很多涉及簡易層次的檢控工作(即不太嚴重或簡單的案件),可由警方或其他調查機關處理而毋須律政司司長特別介入,而且此類案件均可在裁判法院經由高級法庭檢控主任代律政司司長審閱

報道無提律政司有特別介入,唔知係咪下面班細自己搞

上到高院好少會由法庭檢控主任做檢控
我覺得唔可以怪檢控部門

唔上法庭,又會被婦女組織攻擊

而家咪幾,被大家睇下d法律制度係點樣
兩年後先黎告人,結果證據不足。
仲被人覺得條女好有問題

都未判咁快就講證據不足
我覺得唔可以怪檢控部門

唔上法庭,又會被婦女組織攻擊

而家咪幾,被大家睇下d法律制度係點樣
兩年後先黎告人,結果證據不足。
仲被人覺得條女好有問題

被覺得條女好有問題
咪就係好事
爽一粒鐘收尾幾年
大家覺得強姦人果個仆街啲,定屈人強姦果個仆街啲?

屈人強姦
大家覺得強姦人果個仆街啲,定屈人強姦果個仆街啲?

屈人強姦

爽完然後再屈人老強最仆街
覺得前面話唔會屈人老強,屈人老強係咪好過癮,你自己唔去試下屈人雞姦條友真係好on9
你點知條女同個男有咩私人恩怨導致佢會唔會咁做,話明屈屈得你就肯定同你有仇先會咁做啦
而家愈審條女就愈有問題真係想睇你有咩講
證供咁薄弱都入到就真係冇天理
聽日宣判?
睇電視都有教
比人強姦係要盡快報警
一 要留返dna
二 你愈遲報警你既可信性愈低 點解你唔即刻報警? 定你當時唔係非自願性交?
呢d野 差佬會諗 法官都會諗

仲要一個幼教 一定對呢方面有充分知識
不過強姦果個正仆街

你判左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞