涉強姦醉酒處女教師並於臉上射精 男教師今於高院受審

438 回覆
267 Like 12 Dislike
27歲男教師2014年9月參加朋友聚會,見初相識的幼稚園女教師於席間飲醉,涉藉詞送對方回家卻帶對方返自己家中強姦,並於對方臉上射精。男教師被控強姦罪,今於高院開審,事主供稱從沒性經驗,知道被告正脫去自己衣物,但當時醉得無力反抗。

洋名Aries的被告鄧庚濤(27歲)今於高院否認於2014年9月27日在一個公共屋邨單位內強姦同齡的X。

X與被告居於同一公共屋邨,案發前兩人並不認識,亦沒有對方的聯絡方法,案法後亦未有再跟對方聯絡,直到2016年X詢問兩人的共同朋友才取得被告聯絡方法。

X稱案發時自己僅能叫「唔好」,感到被告插入時即大叫「好痛」,惟被告卻稱「我都未插入去你就話痛」,之後被告將X強姦,並射精到X臉上。至清晨X上廁後用紙巾抹下體發現有血,加上逐漸酒醒後發現自己被強姦,遂離開被告單位,X指被告的床亦染血。
又係未判刑但開晒男方個名
個處留左27年 諗住比將來個老公
咁就比呢啲仆街破左 切柒左佢條撚去啦
橫掂都比人告 不過強姦啦 處女喎
橫掂都比人告 不過強姦啦 處女喎

無野 睇錯
又係未判刑但開晒男方個名

單單刑事案被告都係開名架啦
第一日落黎香港?
强姦處女落地獄
點解唔內射要顏射
兩年後先報警
仆街!!

淨係睇字已經扯左
點解唔內射要顏射

仆街將啲處女落紅溝埋啲射落條女塊面
連登神探mode
2年後識左個私樓有錢仔,
但俾人嫌棄非處女,
唔憤氣就告鳩個公屋仔。
射the face
On9
2014年搞,2016年告
大佬仲要唔係小妹妹,心智未成熟就話啫
邊到講個女27歲呀
唔識飲唔好飲啦...唔係話強姦啱,姦處女係應該碎屍萬段,但我覺得女仔係處嘅,應該要好好保護自己囉,一處難求啦。
留名睇有連登仔又打稻草人話「連登仔實話係乜乜乜」
On9
2014年搞,2016年告
大佬仲要唔係小妹妹,心智未成熟就話啫

有冇睇內文呀on9仔 2014年告空氣?

唔評論單野 但睇左內文點解2014告唔到?

加上逐漸酒醒後發現自己被強姦,遂離開被告單位

有被告單位地址,就算扑完即刻搬走都好,報警講個地址出黎都會搵得返條友啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞