涉強姦醉酒處女教師並於臉上射精 男教師今於高院受審

438 回覆
267 Like 12 Dislike
點證明當時係處?
係自己屋企強姦 酒醉3分醒踢
點證明當時係處?

係囉,姦完已經唔係處,點還原當時狀態?
話屈人強姦嗰班人
點解你地唔試下老屈畀人雞姦 ?

你地講到老屈之後上庭 喊苦喊忽 好似好好玩咁

問下上面果單新聞個tb 同埋 之前果個美容師係咪咁好玩囉

大家都係跟新聞黎講姐 比人姦左 2年後突然告 告既理由仲要咁荒謬 有懷疑好正常

以事論事又比你用道德判鬥

喺你地眼中, 每年發生咁多單強姦, 100% 都話係個女仔老屈架啦
以事論事 ? 講出嚟你自己唔笑呀 ?

大把人都講左啦 正常強姦點解要等2年
個理由仲要話係因為唔知佢住邊 所以唔告 2年後知道就告返
個理由咁荒謬 懷疑好奇?比哂理由唔係以事論事緊?

而家唔係連登仔盲反女人 係你條傻西盲反連登仔

大把受害人過咗多年先提起勇氣報警

好多甚至不了了之,無端端屈佢把撚咩

我9估受害人可能之後拍拖,男朋友鼓勵報警
正皮多過負皮
話屈人強姦嗰班人

大家都係跟新聞黎講姐 比人姦左 2年後突然告 告既理由仲要咁荒謬 有懷疑好正常

喺你地眼中, 每年發生咁多單強姦, 100% 都話係個女仔老屈架啦

港女有腦架咩?
港女同人扑嘢. 人哋趙完鬆. 條女而家有男友, 跟住條女自己同男友講未拍拖, 但男友發現佢唔係處. 落唔到台咪跟住咪屈9人強姦囉.
呢D情況1年都有幾單啦.
佢話"沒有對方的聯絡方法,案法後亦未有再跟對方聯絡" . 咁就唔告人? 你出街俾人打, 俾人搶嘢, 俾車撞. 你夠唔知人哋聯絡方法啦. 咁你係咪唔報警呀?
只要有老閉影到佢地打車輪就無事

好似係
話屈人強姦嗰班人

港女有腦架咩?
港女同人扑嘢. 人哋趙完鬆. 條女而家有男友, 跟住條女自己同男友講未拍拖, 但男友發現佢唔係處. 落唔到台咪跟住咪屈9人強姦囉.
呢D情況1年都有幾單啦.
佢話"沒有對方的聯絡方法,案法後亦未有再跟對方聯絡" . 咁就唔告人? 你出街俾人打, 俾人搶嘢, 俾車撞. 你夠唔知人哋聯絡方法啦. 咁你係咪唔報警呀?

當然唔排除你所講嘅可能性

紅字我當然會報警,但亦有人因麻煩,怕事,覺得搵唔到犯人唔報,何況強姦咁羞恥更難啟齒

原告係受害人定做戲陪審團應該可以分辨
教蓄 起底幫佢落地獄
個處留左27年 諗住比將來個老公
咁就比呢啲仆街破左 切柒左佢條撚去啦

你邊隻眼睇到寫女27歲

你邊隻眼睇到寫女27歲

發覺你真係盲架喎

你邊隻眼睇到寫女27歲

洋名Aries的被告鄧庚濤(27歲)今於高院否認於2014年9月27日在一個公共屋邨單位內強姦同齡的X

你邊隻眼睇到寫女27歲

洋名Aries的被告鄧庚濤(27歲)今於高院否認於2014年9月27日在一個公共屋邨單位內強姦同齡的X

我啱啱都想copy
自己眼有事仲聲大夾惡

你邊隻眼睇到寫女27歲

我啱啱都想copy
自己眼有事仲聲大夾惡
On9
2014年搞,2016年告
大佬仲要唔係小妹妹,心智未成熟就話啫

有冇睇內文呀on9仔 2014年告空氣?

On9真係唔緊要,但唔好衝出黎大大聲講比人知你on9啊

你邊隻眼睇到寫女27歲

我啱啱都想copy
自己眼有事仲聲大夾惡

現年27歲
2014年幾多歲
隻處又留左幾多年呀

你邊隻眼睇到寫女27歲

我啱啱都想copy
自己眼有事仲聲大夾惡

現年27歲
2014年幾多歲
隻處又留左幾多年呀

咁條女依家係咪27歳呀
你最多屌佢隻豬唔係留咗27年
我唔係針對邊一國
只係覺得連登真係越來越低質
一係盲反一係盲撐

等我用沙盤推演 推個故仔出來啦
以下事件純屬虛構 非指案件中人

有條公屋mk妹十零歲就出來玩 一早無左個處
但到會考突然醒覺 希望可晉身私樓 於是努力讀書同時甩曬班mk狗公兵
最後成功讀好科目洗底 染番一頭黑長髮 等待生命既下一頁

某日朋友話有好介紹 有運動陽光教師型男一齊聚會 機不可失
聚會上雙方均有好感 飲醉後更發現對方原來住附近 自己又dry左多年 於是半推半就下就共赴巫山 高潮迭起
事後大家都有默契當無事發生

好幸運地條女久旱逢甘露之後 桃花大旺
好快認識到一名住海景私樓的專業人士毒撚
大家交往一年多 已談婚論嫁
此時條女先驚覺條死毒撚居然係連登仔一定要處女做老婆
但個處14歲俾學校個mk破左點搞?
自己就來三張 又唔想番公屋住 情急之下老友獻計-大隻仔單野可救你
於是情人節當日,條女終於肯第一次同個毒撚上床...當毒撚插入期待緊處女血時...即刻聲淚俱下,講番2年前大隻仔點樣破自己處既惡行出來...
鄧庚濤

個名好特別

Google到相

但怕撞名

幾靚仔

嬲豬 要quote兩次屌笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞