涉強姦醉酒處女教師並於臉上射精 男教師今於高院受審

438 回覆
267 Like 12 Dislike
已射thx
幼教miss好清純 好想屌
話屈人強姦嗰班人
點解你地唔試下老屈畀人雞姦 ?

你地講到老屈之後上庭 喊苦喊忽 好似好好玩咁

問下上面果單新聞個tb 同埋 之前果個美容師係咪咁好玩囉

大家都係跟新聞黎講姐 比人姦左 2年後突然告 告既理由仲要咁荒謬 有懷疑好正常

以事論事又比你用道德判鬥

喺你地眼中, 每年發生咁多單強姦, 100% 都話係個女仔老屈架啦
以事論事 ? 講出嚟你自己唔笑呀 ?

大把人都講左啦 正常強姦點解要等2年
個理由仲要話係因為唔知佢住邊 所以唔告 2年後知道就告返
個理由咁荒謬 懷疑好奇?比哂理由唔係以事論事緊?

而家唔係連登仔盲反女人 係你條傻西盲反連登仔

大把受害人過咗多年先提起勇氣報警

好多甚至不了了之,無端端屈佢把撚咩

我9估受害人可能之後拍拖,男朋友鼓勵報警

9估都估中

我老婆搭地鐵遇到色魔都驚到唔識求助

返到屋企同我講,我屌到佢反艇
當年知道地址都唔報警係咩玩法
唔係唔幫受害者,你咩證據都消失晒好難入人罪

都係果句,有事發生都希望受害者盡早報警唔好比犯罪嘅人逍遙法外
呢個年代既處女係幾咁神聖,呢個死柒頭變態佬真係切柒凌遲都唔抵可憐
我唔理咩兩年後先有勇氣去報警咩又成
但講真呢D要講証據,唔係話你係俾佢強姦就得
如果無証據之下都告得入,咁司法制度有黎做乜?(雖然香港都出名垃晒)
btw 兩年後其實點樣証明?真係聽兩邊純講故仔就決定有無罪?
其實反而要諗下
就算係真嘅
無任何証據下都入到罪
開咗先例第日香港就變到日本咁
非禮100%入罪
條女老屈你強姦都要硬食

都係果句,有事發生都希望受害者盡早報警唔好比犯罪嘅人逍遙法外

之前有單香港史上第一宗「三無」凶殺案,冇人證,物證,招認都可以入罪,被告衰on9自辨俾陪審團覺得佢講大話
其實反而要諗下
就算係真嘅
無任何証據下都入到罪
非禮100%入罪
條女老屈你強姦都要硬食

咩叫無任何證據
witness box入面講既野唔係證據?
你知唔知證據點解先?
我唔理咩兩年後先有勇氣去報警咩又成
但講真呢D要講証據,唔係話你係俾佢強姦就得
如果無証據之下都告得入,咁司法制度有黎做乜?(雖然香港都出名垃晒)
btw 兩年後其實點樣証明?真係聽兩邊純講故仔就決定有無罪?

你唔相信陪審團制度,世界上應該冇邊個制度信得過

BTW 公道不在人心,是非只在時勢
其實反而要諗下
就算係真嘅
無任何証據下都入到罪
非禮100%入罪
條女老屈你強姦都要硬食

咩叫無任何證據
你知唔知證據點解先?

人證咪係證據

事主,朋友,男友,社工全部係證人

之前有單香港史上第一宗「三無」凶殺案,冇人證,物證,招認都可以入罪,被告衰on9自辨俾陪審團覺得佢講大話

以理性審判當然希望審果陣有合理physical evidence而唔係靠雙方各執一詞

所以就話對呢D罪行係唔應該姑息

因為對被告黎講都希望盡量公平,記得上兩個星期先有單美國Case就係咁比人屈坐左長年冤獄,外國都仲話可以告番攞賠償,香港就咩都無
其實反而要諗下
就算係真嘅
無任何証據下都入到罪
非禮100%入罪
條女老屈你強姦都要硬食

咩叫無任何證據
你知唔知證據點解先?

人證咪係證據

事主,朋友,男友,社工全部係證人

exactly
證人比既證供都屬於證據
證供係咪可信係一件事,但唔會係"無證據"都可以入罪囉

以理性審判當然希望審果陣有合理physical evidence而唔係靠雙方各執一詞

因為對被告黎講都希望盡量公平,記得上兩個星期先有單美國Case就係咁比人屈坐左長年冤獄,外國都仲話可以告番攞賠償,香港就咩都無

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20131010/00176_005.html
好慘...個男人

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20131010/00176_005.html

http://www.doj.gov.hk/chi/archive/pdf/ann20140617c.pdf

你啱,不過同外國個賠償好難比
話屈人強姦嗰班人
點解你地唔試下老屈畀人雞姦 ?

你地講到老屈之後上庭 喊苦喊忽 好似好好玩咁

問下上面果單新聞個tb 同埋 之前果個美容師係咪咁好玩囉

大家都係跟新聞黎講姐 比人姦左 2年後突然告 告既理由仲要咁荒謬 有懷疑好正常

以事論事又比你用道德判鬥

喺你地眼中, 每年發生咁多單強姦, 100% 都話係個女仔老屈架啦
以事論事 ? 講出嚟你自己唔笑呀 ?

大把人都講左啦 正常強姦點解要等2年
個理由仲要話係因為唔知佢住邊 所以唔告 2年後知道就告返
個理由咁荒謬 懷疑好奇?比哂理由唔係以事論事緊?

而家唔係連登仔盲反女人 係你條傻西盲反連登仔

大把受害人過咗多年先提起勇氣報警

好多甚至不了了之,無端端屈佢把撚咩

我9估受害人可能之後拍拖,男朋友鼓勵報警

9估都估中

我老婆搭地鐵遇到色魔都驚到唔識求助

返到屋企同我講,我屌到佢反艇

帽事既

過咁多年之後先報警
最重要的證據 — 「強暴後」的陰道損偒都冇埋
單憑一面之詞差佬又查

連當時有冇飲醉都好難證明到
如果呢單唔係強姦案而係盜竊案,
原告報警追究被告喺兩年前帶佢返屋企時偷咗佢一件名貴首飾
兩年後雙方各執一詞
唔知大家又會點睇呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞