涉強姦醉酒處女教師並於臉上射精 男教師今於高院受審

438 回覆
267 Like 12 Dislike
被告就出晒全名
女果個淨係打個X就算

女係受害人喎
開全名仲邊有人敢行出嚟
死臭閪, 等睇佢被反告
其實反而要諗下
就算係真嘅
無任何証據下都入到罪
開咗先例第日香港就變到日本咁
非禮100%入罪
條女老屈你強姦都要硬食

咩叫無任何證據
witness box入面講既野唔係證據?
你知唔知證據點解先?

人證咪係證據

事主,朋友,男友,社工全部係證人

人你老母證, 朋友, 男友, 社工睇住條女俾人強?

你老母個弱智仔,基本法律常識都唔識就唔好獻醜。

要睇住條女俾人強先可以做証人

縮返入你老母個閪
其實反而要諗下
就算係真嘅
無任何証據下都入到罪
非禮100%入罪
條女老屈你強姦都要硬食

咩叫無任何證據
你知唔知證據點解先?

人證咪係證據

照條友邏輯, 有睇新聞都可以做證人, 個個證人既證據就係原告同佢地咁講

不學無術都睇多啲報紙啦

你咪睇吓佢哋算唔算証人,會唔會出庭作證囉
On9唔緊要,on9得來仲要串柒柒

你上一句"人證=證據",你唔記得定盲左
戇鳩都要有限度

我講人證係證據有咩問題?

人證, 物證,環境證供都係證據
其實反而要諗下
就算係真嘅
無任何証據下都入到罪
非禮100%入罪
條女老屈你強姦都要硬食

咩叫無任何證據
你知唔知證據點解先?

人證咪係證據

你老母個弱智仔,基本法律常識都唔識就唔好獻醜。

要睇住條女俾人強先可以做証人

縮返入你老母個閪

你自己話人證=證據
用白痴例子, 又亂屈, 學人講法律常識, 你都幾厚面皮

你解釋朋友, 男人同社工點樣做原告被姦證據?

你唔係以為要有CCTV人證睇到先可以做證據呀?

咩叫無任何證據
你知唔知證據點解先?

人證咪係證據

照條友邏輯, 有睇新聞都可以做證人, 個個證人既證據就係原告同佢地咁講

不學無術都睇多啲報紙啦

又死兜,

你自己講證人=證據
作供還作供, 證據還證據, 上庭作供唔等於證據

照你邏輯, 有睇新聞都可以做證人做證據

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hearsay

咩叫無任何證據
你知唔知證據點解先?

人證咪係證據

不學無術都睇多啲報紙啦

又死兜,

你自己講證人=證據
作供還作供, 證據還證據, 上庭作供唔等於證據

照你邏輯, 有睇新聞都可以做證人做證據

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hearsay

Thousands of rape investigations dating back years could be reopened under law reforms intended to increase conviction rates for sexual assault.
Ministers want 'hearsay evidence', in which a victim tells family or friends about an attack but not the police, to be heard in court regardless of 'whether the complaint was made recently or not'. At the moment, such evidence is admissible only if the complaint of rape is made 'reasonably quickly' after an attack, meaning that a victim who has bottled up her experiences for several years is put at a disadvantage in court.

https://www.theguardian.com/uk/2007/oct/21/ukcrime.theobserver

戇鳩都要有限度

係, 但你下一句就話朋友男友社工係證人, 照你邏輯朋友男友社工既發言點樣做被姦證據

強姦案件裡面傳聞證供的確可以做證據

但只限early compliant,即係朋友應該可以,所以我錯一半

但使唔使提老母?我邊度得罪你?我屌你老母閪

戇鳩都要有限度

係, 但你下一句就話朋友男友社工係證人, 照你邏輯朋友男友社工既發言點樣做被姦證據

強姦案件裡面傳聞證供的確可以做證據

但只限early compliant,即係朋友應該可以,所以我錯一半

但使唔使提老母?我邊度得罪你?我屌你老母閪

事主可以做證人?

當然可以
諗緊會唔會比前度告
不過被害人既供詞證明力比較弱 需要其他補強證據輔助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞