我地係一班無人問津的電競選手

470 回覆
2189 Like 136 Dislike
點解咁少人玩R6
垃圾game 有咩計

你打csgo lol 打到拎到呢D成積先啦

我小學拎堆沙冠軍都無面同人講啦
認認真真搵返份工啦

搵份工都係打份牛工

既然係咁點解唔搵返一份自己鍾意既工?
唔係個個都有料做職業電競選手 年紀愈大 反應愈慢 所以支持你哋完成自己嘅夢想
加油 雖然無玩過呢隻game 但你哋嘅成績好令香港人鼓舞
認認真真搵返份工啦

搵份工都係打份牛工

讀書同返PT,放棄訓既時間去做自己既野,每日訓3個鐘。我覺得值得
rainbow 6 就真係算啦
得lol dota2 cs 爐石真係叫有機會全職
俾你打到世界第一又點
只覺得打機柒柒地,一d都唔型
隻game 係好玩 但成個設計好有問題

又多bug 夜晚又等好耐都開唔到波

到開到波又整個錯誤你嘆

排位比人整個bug殺鳩你 嬲撚到震

仲要單排係對五排

某幾隻英實用性極高 完全唔平衡/多變化

守就mira ela jager鋪鋪見到 攻就ash 電車 hibana

冷門角又唔改善 嶵垃圾ubi
認認真真搵返份工啦

搵份工都係打份牛工

讀書同返PT,放棄訓既時間去做自己既野,每日訓3個鐘。我覺得值得

加油啊巴打 依家唔做老左就冇咩機會架啦

唔好比自己後悔
型!
雖然都唔知可以點支持
但好欣賞你地!
R6無論合作同戰術層面都高CSGO好多班啦

Btw 巴打有覺得Lesion同Ela勁得濟唔平衡
仲要成日係rank見人bug窗/盾開槍好狗

就係咁撚多戰略 咪小人玩囉
csgo 簡簡有簡單玩
pro有pro玩

好似dota 同lol比
dota難咁多 咪小人玩過lol囉

dota比賽多人打係因為個獎金池大 先吸引到人打比賽

r6 就....
香港電競=垃圾lol
都唔明樓上d 人嘈咩冷唔冷門
事實就係有d game 比賽同獎金都太少
根本唔足夠成個團隊既開支
所以想全職玩根本不切實際
電你老母咩
香港唔係一個俾你發白日夢既地方
乖乖地讀書啦戇鳩

港獨都好不切實際
仲慘撚過跳繩
人地世界第一都話上下報紙
贏個第二就出黎打飛機

見你打依段野就知 香港打機無出息

toyz咪有囉 lol s2 world n.o1

佢一個月搵幾十k

仲要香港第一人

5年前拎完而家仲大把job
R6無論合作同戰術層面都高CSGO好多班啦

Btw 巴打有覺得Lesion同Ela勁得濟唔平衡
仲要成日係rank見人bug窗/盾開槍好狗

就係咁撚多戰略 咪小人玩囉
csgo 簡簡有簡單玩
pro有pro玩

好似dota 同lol比
dota難咁多 咪小人玩過lol囉

dota比賽多人打係因為個獎金池大 先吸引到人打比賽

r6 就....

係 劣幣驅逐良幣

其實我都明隻GAME係比較冷門,不過從來只係為興趣玩,我冇諗住全職
巴打加油 本身有料既我一定撐
得樣/名無實力個啲先會咁多人踩
例如香港最撚多人識個隊女子電競

啊屌唔記得左呢到班狗公最撚鐘意望住佢地打飛機
R6根本就係完美要求teamwork既戰術fps
csgo果啲咪玩啦 小朋友槍game
同lol一樣因爲易玩所以多人玩

戰術fps黎講R6>all
以前細過中學都係玩R6
D小學雞先玩CS同跑online

原來依家已經調返轉
R6根本就係完美要求teamwork既戰術fps
csgo果啲咪玩啦 小朋友槍game
同lol一樣因爲易玩所以多人玩

戰術fps黎講R6>all

yes 要求咁撚高咪無人玩囉

其實我都明隻GAME係比較冷門,不過從來只係為興趣玩,我冇諗住全職

我打段野唔係針對你
係上面有d 人係到嘈埋d 無謂野
我都好支持你地去追逐自己既夢想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞