我地係一班無人問津的電競選手

470 回覆
2189 Like 136 Dislike
樓主係咪Tom個細佬
勁!
睇上面一堆on9仔留言係撚咁踩就知香港電競幾辛苦

係一班on9仔打機唔係好勁
就話自己要做電競選手唔勤力讀書啊
support
留名支持
隻game 太少人玩啦,轉game la
正常一隻game 應該低牌位最多人
我紫銅排半粒鐘都開唔到場,開親都要對銀
仲要隊伍lv又唔平均,搞到所有人都去晒玩休閒

我金牌排分幾鐘就開到場

我金牌排分幾鐘就開到場

同埋金牌都算係低排位
成班小學雞係度吹奏csgo做乜鳩

我金牌排分幾鐘就開到場

呢隻GAME最多人係銀牌同金牌
之前班傻鳩迷TOYZ
又話咩香港之光
屌你老母 人地代表台灣出賽架 柒下柒下
個個打撚晒飛機
反而呢D真係代香港出賽既唔支持唔緊要 但唔好踩到仆街

但係你班傻鳩又唔好屌CS啦 CS已經係經典作
你可以話佢太假 但唔見得R6呀 B1 呢D係好既作品
如果真係好 唔會無乜人留意啦
利:玩乜GAME比賽都唔關我事

BTW好老實 假既問題 根本而家世上無一隻FPS夠真
屌你老母 BF1識回血? 射中手腳仲識郁?
無撚玩啦 拎假唔假黎講 屌你老母
屌你老母剩係個血量表已經假撚到仆街

ARMA2算唔算

其實我都係覺唔夠真
認真玩過所有FPS既GAME既人
一定唔會拎 "真實度"黎嘈 又打晒飛機又剩

ARMA / SQUAD/INSURGENCY
你班傻鳩講真實 呢上面呢D超接近真實程度既先出黎講野啦

但cs呢d唔洗舉槍瞄準既又真係膠左少少wor 同埋d畫面,模組都好肉酸

利伸:冇留意電競
成班小學雞係度吹奏csgo做乜鳩

咪係 csgo根本小學雞射擊game
之前班傻鳩迷TOYZ
又話咩香港之光
屌你老母 人地代表台灣出賽架 柒下柒下
個個打撚晒飛機
反而呢D真係代香港出賽既唔支持唔緊要 但唔好踩到仆街

但係你班傻鳩又唔好屌CS啦 CS已經係經典作
你可以話佢太假 但唔見得R6呀 B1 呢D係好既作品
如果真係好 唔會無乜人留意啦
利:玩乜GAME比賽都唔關我事

BTW好老實 假既問題 根本而家世上無一隻FPS夠真
屌你老母 BF1識回血? 射中手腳仲識郁?
無撚玩啦 拎假唔假黎講 屌你老母
屌你老母剩係個血量表已經假撚到仆街

ARMA2算唔算

其實我都係覺唔夠真
認真玩過所有FPS既GAME既人
一定唔會拎 "真實度"黎嘈 又打晒飛機又剩

ARMA / SQUAD/INSURGENCY
你班傻鳩講真實 呢上面呢D超接近真實程度既先出黎講野啦

但cs呢d唔洗舉槍瞄準既又真係膠左少少wor 同埋d畫面,模組都好肉酸

利伸:冇留意電競

直頭on9啦cs
所有人只會記得第一係邊個,無人會記住第二叫咩名,攞第一再講啦
R6根本就係完美要求teamwork既戰術fps
csgo果啲咪玩啦 小朋友槍game
同lol一樣因爲易玩所以多人玩

戰術fps黎講R6>all

Eu第一panta 5個人打到好似一個人操控曬5隻角咁 呢種合作性真好少game可以睇到

Na continuum 都好撚勁 5條友啲配合完全無縫

上個season好廢
Penta 就真係好勁 二連冠實至名歸
有冇你地嘅聯絡方法?
有啲公事想搵你地傾傾
同其他隊打練習賽,打打下就夜晚,
本身場地個邊提供埋野食比我地,
點知佢個PIZZA 由6點叫,去到8點都唔見影

咁就直接車我地返去,叫我地自己叫野食,再問佢CLAIM返錢

酒店出面,朝早去到都唔記得影

放低左D KEYBOARD MOUSE,落街周圍亂行是常識吧

是是但但去超市買左D野食,野飲

飲住啤酒,睇VODS

上網叫左個PIZZA 好正,包食完你唔會再想食PIZZAHUT

70幾澳元,後尾都好似冇CLAIM返錢比我地

Parramatta 喎
加油呀!
留名支持 有咩途徑可以睇返場比賽

fps撚
R6可玩性係高啲 但同時好難上手
玩咗幾個星期就放咗喺到
玩錯game
Csgo就唔同

樓主唔好介意連登仔呢班友
事關佢地踩完你打機無前途既同時
佢地都係打份牛工每日出賣自己靈魂去換金錢
再者連登仔大撚把都係社會上既垃圾
個個踩樓主既時候
真係好想知你地班友現實有幾大成就
幾多個月入有中產水平
幾多個係住緊公屋做埋d保安既鳩工
樓主加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞