我地係一班無人問津的電競選手

470 回覆
2189 Like 136 Dislike
只係想知R6外掛比例多唔多
csgo排rk平均一場加埋4,5個外掛狗
邊邊外掛用得勁啲就邊邊嬴
唔好同我講咩打得多就慣呢啲歪理
好地地一隻game被外掛支配住都可以仲咁多人玩真係幫唔落
如果R6唔多外掛有意轉戰

咁你轉得,已經好耐唔見外掛

早兩日先揭發世界賽都有人用外掛取消資格...
利申:ps4玩家

肯定少過csgo 但R6靠資訊可以打到好似外掛

一個好耳機同4個好隊友,幫到你好多

落場打要轉耳機會唔會唔慣 ?聽唔到聲?

比賽好似除左部pc同moon係大會
Keyboard mouse個d都自備

我有聽唔慣,聽聲就聽到既,但自己就覺得冇咁清楚

我有聽唔慣,聽聲就聽到既,但自己就覺得冇咁清楚

咁你地咪無得開咪報info
咁多人知佢係冷門game仲係唔係冷門

多人認為佢係冷就冷
唔會變熱
只不過係知有隻game但冇人玩都係冷

係班傻鳩連登死港仔身邊冇人玩/ 自己on9只玩大路野就認為其他都係冷門啫

對班on9仔嚟講heroes of the storm / overwatch 明明hit到爆又好玩都可以話冷門

ow都冷門?
話明職業選手應該睇錢做人?

邊隻game搵到錢就練邊隻

多人認為佢係冷就冷
唔會變熱

係班傻鳩連登死港仔身邊冇人玩/ 自己on9只玩大路野就認為其他都係冷門啫

對班on9仔嚟講heroes of the storm / overwatch 明明hit到爆又好玩都可以話冷門

ow都冷門?

係連登計係
因為要比錢買
CGA 個老世以前好似係某金主係拍擋
好似話本身唔太理公司 但某金主刻薄員工
呢位老世就抱不平 同某金主嘈到拆伙
另起爐灶CGA

是咁的

多人認為佢係冷就冷
唔會變熱

ow都冷門?

係連登計係
因為要比錢買

用連登計乜都死啦屌
世界觀係=連登咁樓主早就含家產左
加油
既然你地在一隻GAME已經做到成績,但只係礙於隻GAME比較冷門,我覺得可以試下從點樣將呢隻GAME推動到多D玩家參與先。

R6呢隻GAME難於起步都唔易,如果你地能用你地的技術去令人更易入門,已經成功吸引多D人。
試下開台教下人打吸多d玩家啦,始終隻game唔係咁易入口,又可以搵下零用錢
我地係一班電競選手,正確來講,應該是一班業餘電競選手,因為我地冇任何收入,但職伍已經係職業水平,亦已經係Rainbow Six既職業聯賽入面打拼,在沒有任何幫助/贊助下,我地曾經係東南亞社區杯,7-9月既比賽取得第二名既成績,在職業聯賽選拔賽中,uM以第二名總成績入選。後來在職業聯賽B組中更是未嘗一敗,以B組首名出線。在季後賽決賽,才惜敗亞洲勁旅 Cryptik (前為Envy 代表亞洲出戰國際邀請賽),以東南亞區第二名成績完成本季職業聯賽,早前19/10 - 23/10 更代表香港出戰悉尼同成個亞太區打。

如果大家有睇比賽既話,相信都知結果係點。不過都想比大家知道,我地uM能夠行到今日的確唔容易,一直來冇人識,冇媒體宣傳,冇贊助商支持。我地都堅持到今日,你地又可以為夢想放棄幾多?

以下會以遊記方式記錄一下我地今次旅程,亦希望有人會支持下…

啱啱打完J 先回你, 平時無咁好氣浪費時間.

打game, 係人地set 好哂d 規則, 你去比人思想强姦.
一世都係under 個game developer.

在社會雖然都係, 但理論上你可以改變個世界 ( )

你fly 去aus 都用左幾萬.
幾萬蚊, 我攞去看下做唔做到醫生啦屌.

醒下啦, 屌你老母.

Sorry, 之前好似有提過機票住宿同食都係官方包哂
試下開台教下人打吸多d玩家啦,始終隻game唔係咁易入口,又可以搵下零用錢

其實我一直都有開台
加油
連登仔睇死你其實等於幫緊你
你望下的士陳
點解唔比用APPLE耳機
小心一有人贊助就比人屌你地搵錢

喺連登參與電競已經係死罪

連登仔咁cheap 嫁啦
我地係一班電競選手,正確來講,應該是一班業餘電競選手,因為我地冇任何收入,但職伍已經係職業水平,亦已經係Rainbow Six既職業聯賽入面打拼,在沒有任何幫助/贊助下,我地曾經係東南亞社區杯,7-9月既比賽取得第二名既成績,在職業聯賽選拔賽中,uM以第二名總成績入選。後來在職業聯賽B組中更是未嘗一敗,以B組首名出線。在季後賽決賽,才惜敗亞洲勁旅 Cryptik (前為Envy 代表亞洲出戰國際邀請賽),以東南亞區第二名成績完成本季職業聯賽,早前19/10 - 23/10 更代表香港出戰悉尼同成個亞太區打。

如果大家有睇比賽既話,相信都知結果係點。不過都想比大家知道,我地uM能夠行到今日的確唔容易,一直來冇人識,冇媒體宣傳,冇贊助商支持。我地都堅持到今日,你地又可以為夢想放棄幾多?

打game, 係人地set 好哂d 規則, 你去比人思想强姦.

醒下啦, 屌你老母.

Sorry, 之前好似有提過機票住宿同食都係官方包哂

笑撚死
字都唔識睇學人說教
牙朗美欺真係好垃圾
比人思想強姦

醒下啦, 屌你老母.

幾萬蚊做到醫生
點解唔比用APPLE耳機

呢d垃圾聽壞耳啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞