我地係一班無人問津的電競選手

470 回覆
2189 Like 136 Dislike
玩CSGO
其實你地更加需要一個公關/領隊, 專責去r 贊助。
想贊助既人唔係冇,而係睇你地有冇人去跑數,接洽,同埋要不斷deliver 到結果。

exact7ly 要有人去搵受眾,要 build image
香港受眾少咪先攻外地,再make noise 引起關注後 educate 本地
玩過其他大作槍game就知cs go個射擊系統其實係幾咁垃圾

個彈導

笑到仆街
小眾主義又要出來喇

個彈導有咩問題
樓主Last day飲醉酒
加油呀屌撚柒你地
聽日唔食domino's pizza 試下Nandos
阿tom細佬?
支持
玩過其他大作槍game就知cs go個射擊系統其實係幾咁垃圾

個彈導

笑到仆街
小眾主義又要出來喇

個彈導有咩問題

又係獨醒撚
個話題唔好轉移到cs vs r6啦
冇人話過兩隻唔可以一齊玩 根本冇衝突

不過apac今年先第一年搞, oba唔好灰心
話 好懷念MEL
lm
十幾年前玩過
Parramatta?
太偏,如果係csgo , lol, dota 就多d人關注

有幾偏呀..好多人玩
加油
未睇已經正評左,玩電競唔容易,尤其係香港度玩,希望你地無論受到幾多打擊都堅持落去
隻game 太少人玩啦,轉game la
正常一隻game 應該低牌位最多人
我紫銅排半粒鐘都開唔到場,開親都要對銀
仲要隊伍lv又唔平均,搞到所有人都去晒玩休閒

人地辛辛苦苦打到第二
你就叫人轉game
Btw,隻game銷量都起碼有四五百萬
R6 得啖笑

個彈導

笑到仆街
小眾主義又要出來喇

個彈導有咩問題

又係獨醒撚

事實係R6 > CSGO

個彈導

笑到仆街
小眾主義又要出來喇

個彈導有咩問題

又係獨醒撚

職業比賽大細,玩家人數,有邊樣唔係cs > r6?

個彈導

笑到仆街
小眾主義又要出來喇

個彈導有咩問題

又係獨醒撚

職業比賽大細,玩家人數,有邊樣唔係cs > r6?

同埋個彈導有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞