我地係一班無人問津的電競選手

470 回覆
2189 Like 136 Dislike
屌你人地分享下都嘈生哂
屌你人地分享下都嘈生哂
屌你人地分享下都嘈生哂
仆街成撚日都出左幾次post,sor
仲慘撚過跳繩
人地世界第一都話上下報紙
贏個第二就出黎打飛機

見你打依段野就知 香港打機無出息

toyz咪有囉 lol s2 world n.o1

佢一個月搵幾十k

仲要香港第一人

5年前拎完而家仲大把job

咪就係得一個toyz囉
好多狗奴係到吠
覺得呢行無出路咪唔做囉
洗唔洗人地share 下經歷都要踩呀
有睇開oba 台
支持
綠葉
有睇
希望你地仲會打
之前班傻鳩迷TOYZ
又話咩香港之光
屌你老母 人地代表台灣出賽架 柒下柒下
個個打撚晒飛機
反而呢D真係代香港出賽既唔支持唔緊要 但唔好踩到仆街

但係你班傻鳩又唔好屌CS啦 CS已經係經典作
你可以話佢太假 但唔見得R6呀 B1 呢D係好既作品
如果真係好 唔會無乜人留意啦
利:玩乜GAME比賽都唔關我事
之前班傻鳩迷TOYZ
又話咩香港之光
個個打撚晒飛機

BTW好老實 假既問題 根本而家世上無一隻FPS夠真
屌你老母 BF1識回血? 射中手腳仲識郁?
無撚玩啦 拎假唔假黎講 屌你老母
屌你老母剩係個血量表已經假撚到仆街
仲慘撚過跳繩
人地世界第一都話上下報紙
贏個第二就出黎打飛機

見你打依段野就知 香港打機無出息

toyz咪有囉 lol s2 world n.o1

佢一個月搵幾十k

仲要香港第一人

5年前拎完而家仲大把job

1/7000000

好多人成日拎萬中無一既出黎打飛機
搞撚到班人個個發撚晒明星夢咁
唔比唔比你發 實際少少啦傻鳩
始終太多同類game 真係比csgo 比下去
佢個esport 比起csgo 真係 搞得麻麻
帶埋d閪黑色口罩,含撚啦
玩錯game
Csgo就唔同

csgo太多神人

有fps底去pubg吃香好多

pubg個定位唔係competitive wor ching

多比賽又高知名度就自然有肉食架啦
之前班傻鳩迷TOYZ
又話咩香港之光
個個打撚晒飛機

ARMA2算唔算
之前班傻鳩迷TOYZ
又話咩香港之光
個個打撚晒飛機

ARMA2算唔算

其實我都係覺唔夠真
認真玩過所有FPS既GAME既人
一定唔會拎 "真實度"黎嘈 又打晒飛機又剩
之前班傻鳩迷TOYZ
又話咩香港之光
個個打撚晒飛機

ARMA2算唔算

其實我都係覺唔夠真
認真玩過所有FPS既GAME既人
一定唔會拎 "真實度"黎嘈 又打晒飛機又剩

ARMA / SQUAD/INSURGENCY
你班傻鳩講真實 呢上面呢D超接近真實程度既先出黎講野啦
唔搵鍾共搞搞佢?

幫佢打工慘過洗廁所(好似係)
支持,我仲記得十幾年前係銅鑼灣網bar, 我1個kill 4個的日子
唔搵鍾共搞搞佢?

幫佢打工慘過洗廁所(好似係)

唔洗好似係,係根本係
幫佢打工你預要同佢打官司要追到份糧
睇上面一堆on9仔留言係撚咁踩就知香港電競幾辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞