我地係一班無人問津的電競選手

470 回覆
2189 Like 136 Dislike
完黎個就係你
巴打邊到有link可以睇你啲比賽片?
岩岩先見到依個post 追唔到咁多頁

今晚回來一次過更新
update呢

今晚回來一次過更新

......
認真可以搵鐘共搞搞
雖然好仆街
但如果你隻game佢冇sponsor 過既過
佢通常都會sponsor
不過多定少就唔知
總好過冇

今晚回來一次過更新

唔怪得你無人問津啦
連個post都update唔好

今晚回來一次過更新

唔怪得你無人問津啦
連個post都update唔好

https://youtu.be/JQTcvRGMf-A?t=8h7m21s
Sorry Sorry, 近排忙,放工放學就開始練習。冇咩時間打字

如果大家仲有追POST既,多謝各位。

Day4-5:

決賽日,最後一日既賽事,亦係我唯一一日冇去現場既一日
打完韓國隊,我去到朝早6點先訓,主要係不停反思自己既過錯。
自己打得好D,或者結局會唔一樣。

朝早5點落左游泳池,D水係凍既,15度左右
結果過左GYM ROOM,做左陣GYM,就返上去沖涼訓。

晨早

訓到2點左右,起身先知決賽都打完,日本隊第一,韓國隊第二
之後我就跟左新加坡隊周圍行,

拿,依D咪特色囉!香港就同你拆哂佢

去左火車站,買左張咁既卡,會平過你直接買車票

火車時間表,準備去歌劇院

香港應該學下依隻車廂設計

坐左一個鐘左右,到目的地

涼涼地,空氣又好,好舒服

海鷗完全唔驚人,係到等野食

香港個遊輪碼頭,有冇拍過咁大隻

地方大,樓洗鬼高

行5分鐘左右就見到歌劇院,是但係出面影下相就算

軍事用船

歌劇院側面

之後就行左去另一邊,搵野食。

依到係藝術館

依間就唔記得了

觀光巴士

食依間PANCAKE ON THE ROCK,幾好食,有機會去試下

新加玻隊既 Quantic , 有錢仔黎

叫左個蘑菇雞PANCAKE同蘋果酒

主菜黎LA,豬排

食完本身都諗住比錢,點知Quantic 屋企人就請哂我地食,
咁多人成10幾個,都有D唔好意思

夜晚既景色

之後就返酒店,我地亞洲區就自己搞左個AFTERPARTY

亂MIX D 酒,乾糧,
後尾牛奶,花生醬,生雞蛋,
PEPPER,SALT,TIMTAM都出哂黎

有一杯,個個飲左一啖就即嘔

玩左成晚,我都不醒人事。一醒就朝早7:30

回香港

有部新PAD 玩下,又有USB充電位,正

飯,馬馬地

甜品,好正

臨落機前,有個勁重薑味既烏冬食。

回到現實

好多謝各位,睇到依到,其實全部留言我都有睇過
我地uM或者無人知曉,但我地都曾經為自己既夢想努力過,
我地都係平凡人,有人可能笑我地傻仔,浪費時間,廢青
但至少,我地曾經活得比其他人不一樣,我地唔知自己仲可以堅持幾耐,
但至少我地踏實過自己既夢想。

最後,為大家送上一首歌,一首追求夢想既歌
https://www.youtube.com/watch?v=itQzLyaxxhY
繼續努力
支持
加油樓主
支持
好似見你地有係巴哈出post? 繼續加油
留名
唔小心見到個post
再唔小心捱夜睇哂你地第一個Map 聽日繼續睇
好精彩啊 連我未接觸過R6都睇到超緊張
其實我都係第一次睇電競,唔覺得R6真係咁差,
LOL真係從來都冇興趣㩒嚟睇
支持UM你地繼續啊
睇另一個post話有成員退出,希望唔係真

本來想退出既係我,但我去完發覺自己仲可以既,人地韓國隊26,27仲打緊既時候,自己如果仲有興趣既,點解唔打落去,所以就打得一年得一年,反正2-3年後,自己咪又係要做打工仔,但起碼你曾經不同於別人

加油
你地業餘都打到呢個成績其實真係好勁啦
btw人有夢想點都好過鳩下鳩下打份工冇生活
希望你地快啲有多啲人識
期待你地下一場賽事,一定睇
巴打加油
繼續努力
好睇!! 多謝分享你地既故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞